ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΜΜΟΣ: ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δήλωση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου

Την Πέμπτη στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κατήγγειλα στο σώμα την απαράδεκτη αδιαφορία της δημοτικής αρχής να καθαρίσει πάρκα, πλατείες, γήπεδα και σχολεία από τα χόρτα που έχουν θεριέψει και γίνονται πλέον επικίνδυνα τόσο για όλους όσοι βρεθούν σε αυτούς τους χώρους αφού είναι βέβαιο ότι όλοι αυτοί οι χώροι έχουν γίνει φωλιές φιδιών και όχι μόνο, όσο και για τις περιουσίες των περίοικων αφού υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ανάφλεξης τους και πρόκλησης πυρκαγιών.

Η αλήθεια είναι ότι το μεσημέρι της Παρασκευής βλέποντας ένα συνεργείο μέσα στο χώρο του πάρκου του Αγίου Γεωργίου, (Γιορτή Κρασιού) προς στιγμή πίστεψα ότι μάλλον η παρέμβασή μου έπιασε τόπο, αλλά δυστυχώς γρήγορα διαψεύστηκα αφού διαπίστωσα ότι το συνεργείο καθάρισε επιφανειακά και μόλις ένα μικρό κομμάτι στην είσοδο του πάρκου.

Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν ιδρώνει το αφτί των διοικούντων το δήμο Τυρνάβου και η κατάσταση είναι ίδια και απαράλλακτη σε όλη την πόλη που είναι αναγκασμένη να ζει με τα χόρτα της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής του κ. Κόκουρα.

Το προαύλιο σε Γυμνάσιο και Λύκειο, αλλά και σε άλλα σχολεία είναι σε κακά χάλια, τα βοηθητικά γήπεδα το ίδιο, το πάρκο του Αγίου Γεωργίου όπως και άλλα πάρκα θυμίζουν ζούγκλα και οι μόνοι χώροι που είναι καθαροί είναι αυτοί μπροστά από το δημαρχείο για να τους βλέπει ο δήμαρχος τις Παρασκευές που θυμήθηκε μετά από 3 χρόνια να επισκέπτεται τον Αμπελώνα.

Κύριε δήμαρχε ξυπνήστε από το βαθύ σας ύπνο γιατί ο Αμπελώνας μπορεί να είναι γεμάτος χόρτα, αλλά οι Αμπελωνίτες δεν τρώνε κουτόχορτο και ήδη παίζεται με τα όριά τους για να μην πω και με την υγεία τους εξαιτίας και της απαράδεκτης κατάστασης με τη σκόνη σε όλη την πόλη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ