ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Μοναδικό σε όγκο και παλμό ήταν το συλλαλητήρια που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο στη Λάρισα, που έζησε μια μαζική όσο και πρωτόγνωρη συμμετοχή εργαζομένων, αγροτών, επιστημόνων, συνταξιούχων, εμποροβιοτεχνών και νεολαίας στη συγκέντρωση στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αντίδρασης στην κυβέρνηση και ζητώντας επιτακτικά την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΧιλιάδες συγκεντρωμένοι παρουσία και αντιπροσωπείας αγροτών που έφτασαν με τα τρακτέρ τους από το μπλόκο της Νίκαιας και της ΜOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAελούνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΕΚΛ και του ΠΑΜΕ, με τον πρόεδρο του ΕΚΛ Τάσο Τσιαπλέ να περιγράφει ένα «βάρβαρο» νομοσχέδιο, το οποίο πρέπει να ανατραπεί.

«Η φωτιά άναψε και θα φουντώσει», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που πνίγηκε σε θύελλα χειροκροτημάτων και συνθημάτων κατά της κυβέρνησης, των δανειστών και της Ε.Ε.

ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑΣ

Νωρίτερα ένταση και αψιμαχίες μεταξύ συνδικαλιστών του Εργατικού Κέντρου και υποστηρικτών του γνωστού κινήματος του Αρτ. Σώρρας «Ελλήνων Συνέλευσις» προκλήθηκε στην πλατεία όταν οι τελευταίοι ζήτησαν να παρέμβουν με ομιλία τους στη συγκέντρωση, με τα πνεύματα να ηρεμούν μετά την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η απεργιακή συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με μεγαλειώδη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ