ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Παρουσία εκατοντάδων εργαζομένων του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και με συμμετοχή επιστημονικών φορέων, επαγγελματιών καθώς και αντιπροσωπείας αγροτών του μπλόκου των Τεμπών πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου η απεργιακή συγκέντρωση του Νομαρχιακού Τμήματος Λάρισας της ΑΔΕΔΥ ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Αγώνας μέχρι την τελική απόσυρση ενός νομοσχεδίου που μας πλήττει όλους», ήταν το κεντρικό μήνυμα της απεργιακής συγκέντρωσης, στην οποία σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δ. Αδάμ κ.ά.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΣΒΕΡΩΝΗ

Στο μεταξύ ένταση προκλήθηκε στο χώρο της συγκέντρωσης όταν ομάδα αντιεξουσιαστών εντόπισε στο «μπλοκ» του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας την πρώην βουλευτή της Χ.Α Δέσποινα Σβερώνη απαιτώντας επιτακτικά την απομάκρυνσή, ενώ δεν έλειψαν και οι αψιμαχίες με τους συγκεντρωμένους.

Τελικά το επεισόδιο έληξε με την αποχώρηση των αντιεξουσιαστών που περιορίστηκαν σε συνθήματα κατά του φασισμού και της Χ.Α.

Η απεργιακή συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με πορεία στους δρόμους της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ