Νέες βολές κατά Μαλάκου από Χατζηκράχτη και Μάγγου

Πρωτόγνωρα γεγονότα, δημιουργήθηκαν στον Δήμο Τυρνάβου τις τελευταίες μέρες από τις δυναμικές κινητοποιήσεις εκατοντάδων συμπολιτών μας, του Ενιαίου Δήμου Τυρνάβου που αντιτίθενται στην αντιλαϊκή τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή στα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης, με αποκορύφωμα την προσαγωγή μελών της Επιτροπής Αγώνα του Αμπελώνα στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση, δήθεν, στοιχείων αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Λέλα Μάγγου – Στατήρη και κ. Στέλιος Χατζηκράχτης και συγχρόνως επανέρχονται απαντώντας σε επιστολή του Δημάρχου κ. Μαλάκου.

Καταλαβαίνουμε, κύριε Δήμαρχε την δεινή θέση στην οποία έχετε περιέλθει,, από την πολιτική που ακολουθείτε στην διοίκηση του Δήμου 11 μήνες τώρα και αυτό για μας είναι αναμενόμενο μιας και εξακολουθείτε να είστε υπέρμαχος της εφαρμογής εκείνων των μέτρων στήριξης του μνημονίου που αφορούν την τοπική διοίκηση και του σχεδίου «Καλλικράτης». Δε θα αναφερθούμε, επί του παρόντος, αναλυτικά σε δομές και δράσεις που στήθηκαν από την προηγούμενη δημοτική μας θητεία με κόπο και μεράκι και τις διαλύσατε εν μια νυκτή ή τις υποβαθμίσατε βλέπε: Τμήμα Μαθησιακών Δυσκολιών, Μουσική Σχολή, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Μουσείο Οίνου και Αμπέλου……. αλλά θα εμμείνουμε στις αυξήσεις των τιμολογίων ύδρευσης και αποχεύτεσης που αγγίζουν το 50% σε κατανάλωση μέχρι 120 κυβικών μέτρων στον Τύρναβο και 250% σε Αμπελώνα, όπως καταγγείλαμε σε προηγούμενή μας ανακοίνωση.

Ψεύδεστε κ. Δήμαρχε όταν λέτε ότι δεν έγινε αύξηση των τελών και στην πόλη του Τυρνάβου με τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία που παρουσιάσαμε αναλυτικά και στο Δημοτικό Συμβούλιο και για του λόγου του αληθές, ζητείστε την συνδρομή και των υπευθύνων της ΔΕΥΑΤ, αν δεν το έχετε κάνει ακόμα. Βέβαια με ψευδείς υποσχέσεις, όπως βόλεμα ψηφοφόρων στην Δημοτική Αστυνομία που θα δημιουργήσετε και με την άκρατη κυβερνητική – κομματική πίεση, προκήρυξη Εθνικών εκλογών και υπογραφή μνημονίου αν δεν ψηφιστούν οι υποψήφιου δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ, καρπωθήκατε την ψήφο των συμπολιτών μας και τώρα περίτρανα αποδεικνύεται ότι είστε κατώτερος των περιστάσεων που απαιτούν οι καιροί μας.

Κύριε Δήμαρχε ο πανικός που κυριεύει τις μέρες αυτές εσάς και τους δημοτικούς σας συμβούλους που μπροστά στα μάτια δεκάδων διαμαρτυρόμενων συμπολιτών τους ψήφισαν υπέρ της τιμολογιακής πολιτικής της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αποτυπώνονται και στην απάντησή σας όπου πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος θητείας διαισθάνεστε την «απειλή»υποψήφιων δημάρχων και μάλιστα ανεξάρτητων για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο συνδυασμός με τον οποίων είχαμε την τιμή να συμμετέχουμε υποστηρίχθηκε από το 33% των ψηφοφόρων του Ενιαίου Δήμου και έχουμε τη δέσμευση απέναντί τους να υπηρετήσουμε τις πολιτικές που υποσχεθήκαμε από οποιαδήποτε θέση, όπως κάνουμε όλα τα χρόνια της ενασχόλησής μας με τα κοινά.

Κύριε Δήμαρχε, λογικό είναι να έχετε απορίες για την πολιτική μας ταυτότητα αφού τελευταία  έχουμε εγκατασταθεί στον Τύρναβο, ερχόμενοι από την Ιερουσαλήμ, όπως λέει η λαϊκή ρήση, και αναμενόμενο είναι επίσης εσείς που είστε πολλά χρόνια κάτοικος της πόλης να μην τη γνωρίζετε. Δε θα παραλείψουμε, θα περάσουμε από το γραφείο σας Τρίτη ή Πέμπτη από τις 10 π.μ. έως 1 μ.μ. που δέχεστε το κοινό, να σας την δηλώσουμε.

Επειδή τα αντιλαϊκά μέτρα της συγκυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας» ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ όπως φαίνεται δεν έχουν  τελειωμό και αγγίζουν όλους τους τομείς και ιδιαίτερα τους Δήμους, όπου προβλέπεται μείωση κατά 32% της κρατικής επιχορήγησης για το 2012, καλούμε τους συνδημότες μας να είναι σε εγρήγορση και να συμπαραταχθούν μαζί μας για να παλέψουμε δυναμικά για την αποτροπή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ