Αιμοδοσία διοργανώνει το ΤΕΕ στη Λάρισα

αιμοδΣτο πλαίσιο της λειτουργίας του Τμήματος Αιμοδοσίας του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας και  προκειμένου  να γίνει εμπλουτισμός των αποθεμάτων του, έχει ορισθεί   ως ημέρα  εθελοντικής αιμοδοσίας η  Δευτέρα 20 Μαΐου 2013. Για τα μέλη του Ν. Λάρισας η αιμοδοσία θα γίνει από κινητό συνεργείο του ΓΝΛ  στον 3ο όροφο του κτιρίου του ΤΕΕ τις ώρες  9.00 – 12.30.

To Τμήμα Αιμοδοσίας του ΤΕΕ δραστηριοποιείται δυναμικά τα τελευταία χρόνια επιτελώντας με επιτυχία τους στόχους του και ειδικότερα:

-Θεωρείται ένας από τους πλέον   αξιόπιστους αιμοδοτικούς φορείς του νομού, καθώς έχει δημιουργήσει  ένα σημαντικό απόθεμα αίματος και ανταποκρίνεται άμεσα στις κλήσεις για βοήθεια αλλά και στις έκτακτες αιμοδοσίες του Κέντρου Αιμοδοσίας του ΓΝΛ.

-Χορηγεί άμεσα και χωρίς καμιά καθυστέρηση  αίμα στους συναδέλφους και τους  συγγενείς τους, όταν αυτό χρειαστεί (48 μονάδες αίματος χορήγησε από το 2010 έως σήμερα).

-Ενισχύει το ιδεώδες της εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνοντας εκδηλώσεις προώθησης του θεσμού και πρωτοστατεί σ’ όλες τις κοινές προσπάθειες  ανάπτυξης του,  μαζί με τους άλλους αιμοδοτικούς συλλόγους του νομού.

Συναισθανόμενοι όλοι τη σπουδαιότητα διατήρησης και ενίσχυσης της προσπάθειας  αυτής καλούνται όλοι οι μηχανικοί (έως 60 ετών) να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία του τμήματος αποδεικνύοντας εμπράκτως την ευαισθησία, αγάπη και την κοινωνική αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ