ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

ΕΙΚΟΝΑ 2 (Αντιγραφή)Μια άκρως ενδιαφέρουσα   ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Μέτρο 112 – Εγκατάσταση Νέων Γεωργών” πραγματοποιήθηκε από τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Λάρισας σε συνδιοργάνωση με  το ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας.

Στις  λεπτομερειακές εισηγήσεις της παρουσίασης του Μέτρου από τους γεωτεχνικούς  της Διεύθυνσης Αγροτικών Υποθέσεων Θεσσαλίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας  επιλύθηκαν πολλές απορίες και ερωτήματα από γεωπόνους μελετητές καθώς και αγρότες.

Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν η Γεωπόνος Dr Ηλ. Βαλάση, η Γεωπόνος κ. Μ. Κλιάπη και ο Κτηνίατρος κ. Κ. Παππάς.

ΕΙΚΟΝΑ 1 (Αντιγραφή)Στόχος του μέτρου είναι η πληθυσμιακή αναζωογόνηση της υπαίθρου με την εγκατάσταση νέων γεωργών μέσω της παροχής κινήτρων προκειμένου να διευκολυνθεί η αρχική τους εγκατάσταση και η διαρθρωτική προσαρμογή των εκμεταλλεύσεων τους με την υποβολή επιχειρηματικού σχεδίου.

Οι εισηγητές παρουσίασαν λεπτομέρειες σε ότι αφορά τις προϋποθέσεις ένταξης   των ενδυνάμει δικαιούχων νέων  αγροτών καθώς και θέματα που αφορούν στην μετέπειτα πορεία του επιχειρηματικού Σχεδίου.

Την εκδήλωση  χαιρέτησαν και τίμησαν με την παρουσία τους  ο Προϊστάμενος της  Διεύθυνσης Αγροτικών Υποθέσεων Θεσσαλίας κ. Ιωαν. Τσιμπλούλης,  καθώς και η Γεωπόνος του Τμήματος Γεωργικής Ανάπτυξης του Δήμου Λαρισαίων κα. Χρ. Κοντογιάννη.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε εκ μέρους του Δ.Σ του Γεωπονικού Συλλόγου  Ν. Λάρισας  ο κ. Χρ. Παναγούλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ