ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ 17ΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΧΑΣΙΣ

Μαζί τους και η μητέρα του ενός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου  

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ2 (Αντιγραφή)Συνελήφθησαν χθες (28-01-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα δύο 17χρονοι για το αδίκημα της αγοραπωλησίας χασίς και η 56χρονη μητέρα του ενός για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση κάνναβης από τον έναν 17χρονο, οι αστυνομικοί έθεσαν την οικία του υπό διακριτική επιτήρηση. Χθες το πρωί, εξήλθαν από αυτή οι δύο 17χρονοι μαζί με τον 19χρονο, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, πέταξαν στο έδαφος ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι, βάρους (1,4) γραμμαρίων.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του πρώτου 17χρονου, με την παρουσία της 56χρονης μητέρας του, αλλά και στην κατοχή του άλλου συνομηλίκου του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 7,2 γραμμαρίων,

δύο ναρκωτικά δισκία,

ένας ναργιλές με υπολείμματα κάνναβης,

μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και

ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι προχθές (27-01-2014) το βράδυ, ο ένας 17χρονος με τον 19χρονο αγόρασαν από τον άλλο 17χρονο το αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι και κάνναβη βάρους 6,5 γραμμαρίων, μέρος της προαναφερόμενης κατασχεθείσας ποσότητας, έναντι του χρηματικού ποσού των 20 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ