ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ 53ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗΣ ΣΤΗ ΡΑΙΔΕΣΤΟ

manΑνείπωτη τραγωδία την Κυριακής της Αποκριάς, σε κέντρο διασκέδασης στη Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, όπου ένας 53χρονος Ελασσονίτης  που διέμενε μόνιμα στην κωμόπολη της Ραιδεστού, την ώρα που διασκέδαζε, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και δυσφορία και μετά από λίγο «έσβησε» μετατρέποντας κυριολεκτικά το γλέντι σε κηδεία.

Πρόκειται για τον καπνομεσίτη Θωμά Μάνη 53 χρόνων, οικογενειάρχη και πατέρα τριών παιδιών. Ο αιφνίδιος θάνατός του «σόκαρε» και σκόρπισε συγκίνηση στην τοπική κοινωνία. Ηταν λίγο πριν τις 02.00 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο άτυχος 53χρονος που διασκέδαζε με τη σύζυγό του και την παρέα του χόρεψε στην πίστα και με το τέλος του χορού αισθάνθηκε δυσφορία. Αφού κάθισε για λίγο στο τραπέζι, βγήκε από την αίθουσα και κατέρρευσε. Απλά, πρόλαβε και «ψέλλισε» κάτι στη σύζυγό του και στους φίλους που ήταν κοντά του.

Μάλιστα, επειδή το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθυστερούσε να έρθει να τον παραλάβει, τον μετέφεραν αρχικά οι φίλοι του με Ι.Χ. στο Ιπποκράτειο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η νεκροψία – νεκροτομή που ακολούθησε έδειξε πως ο θανών χτυπήθηκε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, που του στοίχισε τη ζωή.

Ο Θωμάς Μάνης ερχόταν συχνά – πυκνά στην Ελασσόνα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός αφού ήταν ανοιχτός, ανθρώπινος, πνευματώδης και με αίσθηση του καλού χιούμορ, φίλος της παρέας, γλεντζές αλλά σωστός οικογενειάρχης και άτομο με ευαισθησίες.

φωτο: Ελευθερία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ