ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

PY (Αντιγραφή)Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Ντίνος Διαμάντος έκανε επίσκεψη στην Πυροσβεστική υπηρεσία. Συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Π.Σ. Θεσσαλίας Νίκο Μιχαλάκη από τον οποίο είχε ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα αλλά, και την επιχειρησιακή δράση του τόσο σε επίπεδο Θεσσαλίας όσο και στην πόλη.

Συνάντησε επίσης, τον Διοικητή πόλης Κ. Σκούπρα καθώς και τον Υποδιοικητή πόλης Ιωάννη Ράπτη. Βρέθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων όπου διαπίστωσε την οργάνωση και κάλυψη του επιχειρησιακού έργου σε περιφερειακό επίπεδο.

Την ετοιμότητα δε του προσωπικού την έζησε όταν, κατά την διάρκεια ενδιαφέρουσας συζήτησης με το προσωπικό υπηρεσίας για θέματα της πόλης, της νέας πόλης, ακούστηκε συναγερμός για ατύχημα και, αμέσως το προσωπικό έδειξε την ταχύτητα της ετοιμότητας του.

«Είναι γεγονός ότι, το έργο της Π.Υ. είναι πολυδιάστατο. Είναι επίσης διαπιστωμένη η φιλική διάθεση των πολιτών απέναντι στο Σώμα και τους πυροσβέστες. Είναι απαραίτητο να εμπεδωθεί μία διαρκής συνεργασία του νέου Δήμου και υποστήριξη τόσο σε θέματα υποδομών και μέσων όσο και σε ζητήματα του προσωπικού ως πολίτες της πόλης μας.

Η πολιτική προστασία είναι ένα σημαντικό πεδίο συνέργειας με το Δήμο που πρέπει να τεθεί σε σύγχρονες βάσεις. Μπορεί ο νέος Δήμος μέσα από την αυτοδύναμη πρωτοβουλία και με δεδομένο ότι, χρηματοδοτούνται δράσεις στη βάση του δίπτυχου «συνέργεια-ανταποδοτικότητα»  να πετύχει την ενίσχυση του Πυροσβεστικού σώματος σε μέσα και υποδομές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ