ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕνα πανό που γράφει “θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία” ύψωσαν διαμαρτυρόμενοι εκπαιδευτικοί σήμερα απέναντι από την εξέδρα των επισήμων στην πλατεία της Λάρισας την ώρα της παρέλασης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι εκπαιδευτικοί και άλλοι πολίτες της Λάρισας κρατώντας μαύρες σημαίες φώναζαν συνθήματα  κατά της καταστροφικής πολιτικής κυβέρνησης και τρόικας που άνοιξε το δρόμο για εκατοντάδες απολύσεις στο δημόσιο, με πρώτους τους εκπαιδευτικούς που ήταν σε διαθεσιμότητα από το καλοκαίρι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑξίζει να σημειωθεί ότι και στη Λάρισα ο χώρος της παρέλασης είναι από νωρίς το πρωί σιδερόφρακτος και οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιτηρούν σχολαστικά την περιοχή απαγορεύοντας στους διαμαρτυρόμενους να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων για να διαμαρτυρηθούν.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Ο Μ. Χαρακόπουλος

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στη Λάρισα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε δήλωσή του ο κ. Χαρακόπουλος τόνισε τα εξής:

«Ως έθνος έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι όχι μόνο μπορούμε να ξεπερνούμε δοκιμασίες και κρίσεις αλλά να εξερχόμαστε δυνατότεροι από αυτές.

Γι’ αυτό και είμαι αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του παρόντος και χωρίς επιτροπείες και μνημόνια θα σταθούμε στα πόδια μας, βάζοντας τα θεμέλια ενός νέου, υγιούς, παραγωγικού μοντέλου που χρειάζεται η χώρα».

Ερωτηθείς εάν η πρόταση των αγελαδοτρόφων μπορεί να είναι βάση συνεννόησης για το ζήτημα της διάρκειας ζωής του γάλακτος, απάντησε ότι :

«Οι αγελαδοτρόφοι έκαναν ένα βήμα πίσω, κατέθεσαν μια συγκεκριμένη πρόταση. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο στο ζήτημα του γάλακτος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ