Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: TΕΡΑΣΤΙΑ Η ΓΚΑΦΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

Έντονες αποδοκιμασίες εκπαιδευτικών έξω από το Επιμελητήριο

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες διαθέσιμων και απολυμένων εκπαιδευτικών και παρουσία δύναμης ΟΠΚΕ, έφτασε σήμερα στη  Λάρισα ο επικεφαλής προεκλογικού αγώνα της ΝΔ, για τις ευρωεκλογές κ. Μανώλης Κεφαλογιάνννης.

Το προβεβλημένο στέλεχος της  ΝΔ στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου και σε μία σαφή προσπάθεια υποβάθμισης , αναφέρθηκε στο θέμα Μπαλτάκου, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών και στήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα Τζανακούλη (παραβρέθηκε στη συνέντευξη) για το δήμο Λαρισαίων.

“Δεν μας ευχαριστεί το θέμα Μπάλτάκου. Μας πλήγωσε. Έκανε μια πολύ μεγάλη  γκάφα, ωστόσο αύριο δεν θα το θυμόσαστε. Τώρα που ρωτάτε δεν θυμάμαι ούτε το μικρό του όνομα”, ήταν η αντίδραση Κεφαλογιάννη σε σχετική ερώτηση!!!!

Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές  ο Μανώλης Κεφαλογιάννης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως πρέπει να πετύχουμε τους στόχους μας με το μικρότερο δυνατό κόστος.”Η καλύτερη  δημοσκόπηση είναι η χειραψία και εγώ σήμερα αντάλλαξα πολλές”, δήλωσε με … νόημα.

Οι  εκπαιδευτικοί

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑπαντώντας σε ερώτηση  του paidis.com σχετικά με τις διαμαρτυρίες των εκπ/κών και την παρουσία δύναμης ΟΠΚΕ έξω από το Επιμελητήριο έκανε λόγο για… ορεσίβιο Κρητικό φίλο που ήρθε να τον καλωσορίσει για να αναδιπλωθεί στη συνέχεια, μιλώντας για απομάκρυνσή της.”Δεν έχουμε ανάγκη προστασίας είπε. Προστάτης μας είναι ο κόσμος”.

Aξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι οι εκπαιδευτικοί παρέδωσαν υπόμνημα διαμαρτυρίας ενώ αρνήθηκαν να συνομιλήσουν. Στο περιθώριο της επίσκεψης πάντως ο Μ. Κεφαλογιάννης τους δήλωσε ευθαρσώς πως «…είμαστε υπό επιτήρηση και πληρώνεστε από τους καθηγητές της Ευρώπης!!!!»

Αξιοσημείωτη και η αντίδραση του βουλευτή Τρικάλων κ.Ταμήλου, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει ότι ψήφισε ναι στις απολύσεις διότι εξαπατήθηκε από τον αρμόδιο υπουργό κ.Αρβανιτόπουλο!

 

Ο Μ. Χαρακόπουλος

Ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Μ. Χαρακόπουλος, καλωσορίζοντας τον επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές  της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών αλλά και στην πολιτική επικαιρότητα.

Ο κ. Χαρακόπουλος είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών είναι ιδιαίτερη κρίσιμη για δύο λόγους:

Ο πρώτος λόγος είναι ότι το Ευρωκοινοβούλιο που θα προκύψει θα έχει διευρυμένες αρμοδιότητες ως θεσμικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άρα θα επηρεάζει καταλυτικά με τις αποφάσεις του την πορεία της Ευρώπης. Αν επιθυμούμε λοιπόν μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη, το επόμενο ευρωκοινοβούλιο πρέπει να έχει περισσότερους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Ο δεύτερος λόγος, κι ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, είναι ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα έχει αντίκτυπο στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις. Η χώρα, χωρίς αμφιβολία, χρειάζεται τώρα πολιτική σταθερότητα, την οποία μπορεί να εγγυηθεί αυτή η κυβέρνηση που έχει ως βασικό κορμό τη Νέα Δημοκρατία.

Και επειδή ζούμε σε «ημέρες πονηρές» θα ήθελα να τονίσω ότι η πολιτική ζωή της χώρας δεν μπορεί να καταστεί όμηρος υποκλοπών και εκβιασμών. Να θυμίσω με την ευκαιρία ότι η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς, ήδη από τις εκλογές του 2012, και εδώ από το Αλκαζάρ της Λάρισας, είχε μιλήσει, αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή, για ναζιστική οργάνωση. Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα άρχισε να «ξηλώνεται το πουλόβερ» της Χρυσής Αυγής και να αποδεικνύεται ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση.

Είναι λάθος από αντιπολιτευτικό ζήλο η αξιωματική αντιπολίτευση να υιοθετεί την επιχειρηματολογία της Χρυσής Αυγής, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη, υπονομεύοντας έτσι την ομαλή λειτουργία του πολιτικού συστήματος αλλά και το έργο της δικαιοσύνης.

Και όλα αυτά τη στιγμή που η χώρα ετοιμάζεται να βγει στις αγορές, ίσως και πριν το Πάσχα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι πιάνουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού».

 

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ