ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Θ. ΝΑΣΙΚΑ ΣΕ ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ

νασικαςΑίσθηση προκάλεσε η επίθεση που εξαπέλυσε χθες κατά του υποψηφίου δημάρχου Αστ. Ροντούλη, στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος και των υποψηφίων του συνδυασμού “Διαδημοτική Συνεργασία” στο δήμο Τυρνάβου, ο πρώην δήμαρχος Θανάσης Νασίκας, ο οποίος πήρε το λόγο αμέσως μετά την υποψήφια δήμαρχο Αναστασία Ψύρρα.

Ο κ. Νασίκας ο οποίος σε περίπτωση νίκης του συνδυασμού θα μοιραστεί τη δημαρχιακή θητεία με την κ. Ψύρρα,  μπροστά σε ένα πυκνό ακροατήριο, έκανε μια αναδρομή στις σχέσεις του με τον κ. Ροντούλη, την περίοδο 2003 – 2006 που συνεργάστηκαν σαν δήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αντίστοιχα εκλεγμένοι και οι δύο με τον ίδιο συνδυασμό.

Ο πρώην δήμαρχος κατηγόρησε τον τότε πρόεδρο για προσωπικές στρατηγικές και επιδιώξεις που οδήγησαν σε ρήγματα στη δημοτική ομάδα και κατ’ επέκταση στην ήττα στις εκλογές του 2006. Τον κατηγόρησε επίσης για πολιτικές παλινωδίες θυμίζοντας ότι έφυγε από τη ΝΔ και πήγε στον ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη, από όπου και πάλι έφυγε επιδιώκοντας επιστροφή στη ΝΔ και στηρίξεις από τον Αντ. Σαμαρά.

Εν τω μεταξύ μιμούμενοι τη στρατηγική που είχε επιλέξει κάποτε ο Κώστας Λαλιώτης, το επιτελείο της κ. Ψύρρα ετοίμασε ένα βίντεο με κατά καιρούς δηλώσεις του κ. Ροντούλη το οποίο πρόβαλε στη χθεσινή εκδήλωση.

Οπως και να το κάνουμε πάντως στη χθεσινή παρουσίαση ο κ. Ροντούλης είχε την τιμητική του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ