Ν. ΜΑΛΑΚΟΣ: ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ…

malakosΟταν έγραφα το ρεπορτάζ για το θέμα της παραχώρησης οικογενειακών τάφων με απόφαση του δημάρχου Τυρνάβου, κάνοντας λόγο για σκανδαλώδεις αποφάσεις, περίμενα ότι ο κ. δήμαρχος θα έκανε την αυτοκριτική του, και θα ζητούσε ταπεινά συγνώμη από όλους εκείνους τους δημότες που για να πάρουν οικογενειακό τάφο πλήρωσαν ακόμη και 4.000 ευρώ, από όλους εκείνους που περιμένουν να ικανοποιηθεί σχετικό τους αίτημα,

αλλά και από το δημοτικό συμβούλιο αφού πήρε ερήμην του τις αποφάσεις αυτές. Αντ’ αυτού διάβασα σήμερα στην εφημερίδα “Ελευθερία” μια απάντηση του δημάρχου που με μεγάλη ευκολία χαρακτηρίζεται έκθεση ιδεών, αφού αποφεύγει να απαντήσει επί της ουσίας των καταγγελιών για την σύσταση και παραχώρηση δύο οικογενειακών τάφων, χωρίς να μπει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του δήμου.

Αντίθετα ως άλλος “Περίανδρος Πόπωτας” της γνωστής τηλεοπτικής σειράς, μας μίλησε και πάλι για τάξη και ηθική όπως έκανε ο τηλεοπτικός δήμαρχος Κολοκωτρονιτσίου. Όμως με εκθέσεις ιδεών δεν δίνονται απαντήσεις σε ατοπήματα όπως αυτό το κ. Μαλάκου. Τον ενημερώνουμε ότι η ενέργειά του έχει ενοχλήσει πάρα πολλούς δημότες που βλέπουν να εφαρμόζονται από τον δήμαρχο δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και επειδή δεν έδωσε απαντήσεις επί της ουσίας, επιμένουμε να ζητάμε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και από τις εισαγγελικές αρχές απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Υ.Γ.: Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. δήμαρχο που με ενημέρωσε ότι ανέλαβε σύμβουλος Τύπου της νέας δημοτικής αρχής. Φαίνεται ότι με τη φόρα που είχε πάρει διορίζοντας ημετέρους σε διάφορες θέσεις στο δήμο, συνεχίζει να …διορίζει από κεκτημένη ταχύτητα.

Γιάννης Παιδής

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ