ΑΝΔ. ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

sfageia3 (Αντιγραφή)Τη βεβαιότητα ότι η νέα διοίκηση των διαδημοτικών σφαγείων του Τυρνάβου σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, τους εργαζόμενους και τους εκδοροσφαφγείς θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση για την αναγέννηση της επιχείρησης εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΣΠΤΑ Ανδρέας Ντάμτσιος υποστηρίζοντας ότι στους άμεσους στόχους είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και η προσέλκυση πελατών.

Σε δήλωσή του ο κ. Ντάμτσιος σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Ανέλαβα την Δ.Ε.Σ.Π.Τ.Α  ως  Πρόεδρος  ίσως στην χειρότερη συγκυρία Με τον καταρροϊκό πυρετό να θερίζει  και  την οικονομική κρίση να μειώνει τον τζίρο των Επιχειρήσεων που την αφορούν. Η  Δ.Ε.Σ.Π.Τ.Α  είναι μια μεγάλη επιχείρηση πρότυπο για τη Θεσσαλία θα  μπορούσα να πω για τα Ελληνικά δεδομένα και με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και υγιεινής  (HACCP, ISO).Επίσης έχει αυτόνομο βιολογικό καθαρισμό  και τη μονάδα αδρανοποιήσεις  υποπροϊόντων (REDDERING).

Στη Δ.Ε.Σ.Π.Τ.Α  εργάζονται  7 υπάλληλοι του Δήμου και 15 εκδοροσφαγείς οι οποίοι είναι αυτόνομο σωματείο  και συνεργάζονται άψογα  με την επιχείρηση κ τους πελάτες.

sfageia2 (Αντιγραφή)Θα τολμούσα να πω ότι αυτό το καλό  κλίμα που υπάρχει μεταξύ υπαλλήλων κ εκδοροσφαγέων βοηθάει στη σωστή λειτουργία της επιχείρησης. Ως κύριο στόχο σε πρώτη φάση είναι η αύξηση του τζίρου και μείωση εξόδων  .Ήδη έρχομαι καθημερινά σε επαφή με πελάτες ,προμηθευτές για να αυξήσω τον τζίρο της επιχείρησης κ το πελατολόγιο της. Επίσης έχει δρομολογηθεί  η αντικατάσταση της γραμμής χοιρινών με νέα γραμμή και εξοπλισμό μεγαλύτερης παραγωγικότητας μέχρι το τέλος του χρόνου.

Επίσης από την νέα χρονιά θα διαμορφώσουμε νέα τιμολογιακή πολιτική  για να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί . Σύμμαχος μας σε όλη αυτήν την προσπάθεια είναι ο δήμαρχος Παναγιώτης  Σαρχώσης   αλλά και η νέα δημοτική αρχή τους οποίους  ενημερώνουμε καθημερινά για την λειτουργία  του σφαγείου.

Τέλος  σε όλη αυτήν την προσπάθεια έχω δίπλα μ το σωματείο εκδοροσφαγέων και των υπαλλήλων της Δ.Ε.Σ.Π.Τ.Α με τους οποίους λειτουργούμε όλοι μαζί ομαδικά και συλλογικά για το συμφέρον της επιχείρησης».

ΟΙ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου Εκδοροσφαγέων Τυρνάβου κ. Αριστείδης Μεϊντής σε δήλωσή του ευχήθηκε στην καινούργια διοίκηση της Δ.Ε.Σ.Π.Τ.Α και ιδιαίτερα στον πρόεδρο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που καλείται να φέρει σε πέρας τονίζοντας ότι και στην προσπάθεια του αυτή για την αναγέννηση των σφαγείων θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση του σωματείου.

sfageia1 (Αντιγραφή)«Από ότι βλέπουμε τα πρώτα δείγματα της διοίκησης της Δ.Ε.Σ.Π.Τ.Α και ξεχωριστά του προέδρου νομίζουμε ότι είναι άκρως θετικά. Και όλοι μέσα σε οικογενειακό κλίμα θα προσπαθήσουμε για την αναβάθμιση της  Δ.Ε.Σ.Π.Τ.Α.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊντής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ