ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ

Ανακοίνωση – ευχαριστήριο της “Εκκίνησης Εκπαιδευτικών” για τις εκλογές στα υπηρεσιακά συμβούλια α/βαθμιας

ekkinisiΗ «Εκκίνηση Εκπαιδευτικών» και οι εκλεγμένοι συνάδελφοι ευχαριστούν όλους τους και τις συναδέλφους για τη στήριξη που έδωσαν  στα ψηφοδέλτιά της στο ΠΥΣΠΕ, στο ΑΠΥΣΠΕ ως «Ενωτική Εκκίνηση Εκπαιδευτικών» και στο ΚΥΣΠΕ ως «Ανεξάρτητη Ενωτική Εκ-κίνηση».

Θεωρούμε ότι το πρώτο βήμα έγινε. Το πρώτο ρήγμα στον πελατειακό συνδικαλισμό έγινε. Είναι μόνο η αρχή. Εκλέξατε στο ΠΥΣΠΕ τον συνάδελφο Δημήτρη Τζιόλη και στο ΑΠΥΣΠΕ τον συνάδελφο Απόστολο Καλέμα.  Οι αιρετοί μας στο ΠΥΣΠΕκαι στο ΑΠΥΣΠΕ είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν,στα πλαίσια του ρόλου τους στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, να θέσουν τις βάσεις για διαφάνεια, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη προς όλους τους ή τις συναδέλφους, σύμφωνα με  τις διακηρυγμένες θέσεις  μας  και τη βούλησή μας να αλλάξουμε σχέσεις και νοοτροπίες πολλών ετών.

Ο αγώνας άρχισε και θα είναι δύσκολος ανάμεσα στην υποκρισία και στον αμοραλισμό από τη μια μεριά και στον μαξιμαλισμό, την αμετροέπεια και το παράλογο από την άλλη. Η φωνή της λογικής, της συλλογικότητας και της δημοκρατίας δεν μπορεί πλέον να σιωπά!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ