Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Η ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ Ν.Δ.

sam1Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η ομιλία του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού σε αίθουσα του ξενοδοχείου Imperial της Λάρισας, με τον κ. Σαμαρά να υποστηρίζει ότι η Λάρισα και η Θεσσαλία θα δώσουν τη νίκη στη ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, όπως έδωσαν τη νίκη στον Κ. Αγοραστό τον Μάιο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε για μια ακόμη φορά στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι σε συνεργασία με τη Χ.Α. επιδίωξαν και πέτυχαν να οδηγήσουν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές που δεν τις ήθελε ο ελληνικός λαός.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αν έλθει στην εξουσία και αν υλοποιήσει αυτά που αναφέρει θα οδηγήσει την Ελλάδα στη χρεωκοπία τώρα που οι θυσίες του ελληνικού λαού αρχίζουν να πιάνουν τρόπο.

sam2Ο πρόεδρος της ΝΔ άφησε να εννοηθεί ότι αν έλθει η Ελλάδα σε σύγκρουση με τους εταίρους της λόγω των επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ, θα υπάρξει κίνδυνος απώλειας των αγροτικών επιδοτήσεων, αλλά και του νέου ΕΣΠΑ.
Επίσης υποστήριξε ότι οι πρόωρες εκλογές θα είναι τροχοπέδη στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας, ενώ έκανε έναν απολογισμό των όσων έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια που όπως υποστήριξε θα μπορούσαν να φέρουν τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης χωρίς ελλείμματα.

sam5Ο κ. Σαμαράς υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής των κυβερνήσεών του, αλλά και της πολιτικής στον τομέα της ενέργειας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αγροτική οικονομία κάνοντας σημαία του τα προγράμματα νέων αγροτών και την επιτάχυνση της πληρωμής των ενισχύσεων που δικαιούνται.

Μίλησε ακόμη για τη νέα ΚΑΠ που θα έχει διασφαλισμένους πόρους για την επόμενη 7ετία, αλλά και για τα νέα σχέδια βελτίωσης και τις επενδύσεις που προβλέπονται, αλλά και για τα νέα εγγειοβελτιωτικά έργα.

sam3Επίσης ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε οτι στη νέα πορεία της χώρας η Θεσσαλία θα παίξει ουσιαστικό ρόλο με την αγροτική της οικονομία, ενώ επανέλαβε για μια ακόμη φορά τις επιθέσεις του στον κ. Τσίπρα υπογραμμίζοντας ότι δεν θα του επιτρέψει να παίξει με τις τύχες της χώρας και του λαού.

sam6

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ