Β. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

DIMITRAKOPOULOS PHOTO“Τα όσα εξήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να παρθούν άμεσα ώστε να ξαναγίνει η Ελλάδα χώρα ευρωπαϊκή, είναι το αυτονόητο που πρέπει να γίνει για να αποκατασταθεί η κοινωνική αλληλεγγύη στην πατρίδα μας” σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Δημητρακόπουλος, απαντώντας σε σχετικό δημοσιογραφικό ερώτημα.

Ο κ. Δημητρακόπουλος πρόσθεσε μάλιστα πως “είναι τουλάχιστον προκλητικό για τη Νέα Δημοκρατία, να μιλά για λαϊκισμό και για εξαγγελίες που θα εφαρμοστούν ποτέ, όταν εμείς μιλάμε για την ανάγκη να αποκτήσουν ξανά ρεύμα στο σπίτι τους χιλιάδες οικογένειες, να έχουν ξανά επίδομα σίτισης πολίτες που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην ή να έχουν τη στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική κάλυψη”.

“Όλα τα παραπάνω λοιπόν, συμπλήρωσε απαντώντας στο ίδιο ερώτημα ο Φαρσαλινός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν τα αυτονόητα που πρέπει να κάνει μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη κιόλας ημέρα που θα ανέλθει στην εξουσία. Κι επειδή πολύς λόγος γίνεται για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει απαρεγκλίτως, ας καταλάβουν κάποιοι πως ευρωπαίοι γινόμαστε όταν αντιμετωπίζουμε τους έλληνες ως πολίτες της Ευρώπης, παρέχοντάς τους τα αυτονόητα στο κράτος, την ασφάλεια, την παιδεία, την υγεία, την κοινωνική προστασία. Δεν είμαστε Ευρώπη μόνον όταν ευημερούν οι αριθμοί και κάνουμε τα χατήρια  στα αρπακτικά των funds”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ