ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΜΕΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

FullSizeRender(1)Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 στην Δημοτική βιβλιοθήκη  ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Συκουρίου έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυση του.

Στην κοπή της πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Συκουρίου παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κωνσταντίνος Κολλάτος  .Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κολλάτος  δήλωσε : υποκλίνομαι στον Μορφωτικό Σύλλογο Συκουρίου και στα  40 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας ,  συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο και στα νέα παιδιά που το απαρτίζουν και τους εύχομαι να  συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και το ουσιαστικό έργο το οποίο επιτελούν και δήλωσε ότι σαν Δημοτική Αρχή μέσα από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου  θα συνεχίσουμε  να στηρίζουμε  ενέργειες που σκοπό έχουν να προάγουν τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

FullSizeRender(2)Να ευχηθώ χρόνια πολλά & καλή χρονιά σε όλους που βρίσκονται σήμερα εδώ μαζί μας σε αυτήν την όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα και σε αυτό το πανέμορφο κτήριο την  βιβλιοθήκη του Συκουρίου .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος ,ο Αντιδήμαρχος κ.Κωνσταντίνος Νταφούλης, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ