Η ΑΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ AEL FC ARENA!!!

Ael_fc_arenaΆδοξο τέλος φαίνεται να έχει η απόπειρα της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ προκειμένου να έλθει σε συμφωνία με την πλευρά Πηλαδάκη  για χρήση του AEL FC ARENA κατά τους κρίσιμους αγώνες μπαράζ της ομάδας και την προσπάθεια ανόδου στη Super League.

Προτάσεις και αντιπροτάσεις σε ένα… χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων οδήγησαν τελικά σε «ναυάγιο», με την ΠΑΕ να ανακοινώνει σήμερα πως «… σταματά κάθε συζήτηση με τη Διοίκηση στο AEL FC ARENA”.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι στη σκληρή όσο και  μακροσκελή ανακοίνωση της ΠΑΕ αφήνονται σαφέστατοι υπαινιγμοί πως «… από δω και στο εξής θα ξετυλίγεται μέρα με τη μέρα  το κουβάρι που λέγεται ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και AEL FC ARENA», ενώ δίδονται «… συγχαρητήρια στον Πηλαδάκη  που του χαρίστηκε οικόπεδο αντιπαροχή», την ίδια στιγμή που γίνεται λόγος και «… για αργυρώνητους που στοχεύουν καθημερινά στην πλύση εγκεφάλου».

Πάμε σαν άλλοτε  λοιπόν και στο τέλος θα μας μείνουν οι… βαρύγδουποι τίτλοι τύπου Super League τρομάρα μας, μέχρι το ιστορικό κατά τα άλλα Αλκαζάρ να πέσει στα κεφάλια μας…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ