ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 16η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σαφώς αναβαθμισμένη και με βλέψεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια με στόχο τη στήριξη του βιβλίου, της βιβλιοαναγνωσίας  αλλά και των επαγγελματιών του κλάδου εγκαινιάστηκε την Τετάρτη, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας η 16η Έκθεση Βιβλίου.

«Πρόκειται για μία προσπάθεια στήριξης του βιβλίου με απώτερο στόχο την καλλιέργεια, την πνευματική ανάπτυξη και τη δημιουργία κοινωνικά ευαίσθητων και δημοκρατικών πολιτών, ενώ στο επόμενο 10ήμερο φιλοδοξούμε με σειρά εκδηλώσεων να φέρουμε κοντά στο βιβλίο μικρούς και μεγάλους», τόνισε σε δηλώσεις του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Απ. Μπατζανούλης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο στήριξης της προσπάθειας ο Δήμος Λαρισαίων προχώρησε ήδη στην αγορά 12.300 βιβλίων για τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών των πολιτιστικών κέντρων Αγ. Κων/νου και Αγ. Γεωργίου, ενώ απώτερος στόχος της δημοτικής αρχής είναι η οργάνωση βιβλιοθηκών και στις 20 λέσχες Πολιτισμού του δήμου.

Η έκθεση βιβλίου θα διαρκέσει έως τις 17 Ιουνίου και διοργανώνεται από την Ένωση Βιβλιοπωλών Λάρισας «Φίλων ο Λαρισαίος» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία  Παιδείας και Νεολαίας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ