ΒΡΗΚΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Την περιποίηση κτηνιάτρων δέχεται από χθες το βράδυ το βαριά τραυματισμένο σκυλάκι που συγκίνησε δεκάδες ζωόφιλους στην Ελασσόνα και όχι μόνο, από το απόγευμα του Σαββάτου όταν δέχθηκε άγρια επίθεση με καδρόνι από βάρβαρο Ελασσονίτη ο οποίος έχει ήδη καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Από το βράδυ του Σαββάτου η άτυχη σκυλίτσα, που δεν είναι καλά – καλά ενός έτους, δέχθηκε την περιποίηση ζωόφιλωων, ενώ φιλοξενήθηκε στο σπίτι της κ. Καριπίδη ιδιοκτήτριας του ομώνυμου ανθοπωλείου, η οποία με άλλα άτομα της γειτονιάς έδεσαν τις πληγές του ζώου, επιχείρησαν να σταματήσουν την αιμορραγία που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το καδρόνι, του έδωσαν τροφή, νερό και αντιβίωση.

Χθες με πρωτοβουλία ζωόφιλων βρέθηκε κτηνίατρος που ανέλαβε την περίθαλψη και ανάρρωση του ζώου, το οποίο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Εκείνο που πρέπει να τονιστεί πάντως είναι η οργή που προκάλεσε στην πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας η βάρβαρη ενέργεια του γνωστού πλέον στις αρχές ελασσονίτη, με τους κατοίκους να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, υπήρξαν επώνυμες καταγγελίες για την πράξη του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και αναμένεται η σύνταξη δικογραφίας, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ