ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ Ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;

Στα πρώτα ή στα δεύτερα προαπαιτούμενα, επειδή χάσαμε και το λογαριασμό, ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος ψήφισε υπέρ της επιβολής ΦΠΑ 23% στα φροντιστήρια γενικής παιδείας και ξένων γλωσσών. Στο τρίτο μνημόνιο στις 14 Αυγούστου ή επειδή τον έπιασαν στον ύπνο λόγω του περασμένου της ώρας ή επειδή σκέφθηκε ότι δεν είναι καιρός για αντάρτικο μετά και τις προειδοποιήσεις Μεϊμαράκη, ψήφισε υπέρ της συμφωνίας και κατ΄επέκταση υπέρ της επιβολής ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Σήμερα και αφού τον δεκαπενταύγουστο πήρε τα βουνά, όπου τον χτύπησε ο αέρας και χόρεψε τον Τσιάτσιο στη Σαμαρινα, φαίνεται ότι ξύπνησε και άρχισε να διαμαρτύρεται για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και να κάνει σχετική ερώτηση στους υπουργούς Οικονομικών και Παιδείας ζητώντας να πάρουν πίσω το φόρο!!!, την επιβολή του οποίου επαναλαμβάνω ο ίδιος ψήφισε πριν από 6 ημέρες.

Τώρα πώς χαρακτηρίζεται αυτό, το αφήνω σε σας φίλοι επισκέπτες της σελίδας για να το πείτε.

Εμένα πάντως μου θυμίζει λίγο από την επανάσταση που δήθεν είχε κάνει για το γάλα όταν παραιτήθηκε από αναπλ. υπουργός διαφωνώντας με τη ρύθμιση που σε μία μέρα ψήφισε, και την οποία δυστυχώς υπερψήφισε, επί τα χείρω, για μια ακόμη φορά στις 14 Αυγούστου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ