ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

Πανελλήνιο ενθουσιασμό έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνει κάλεσμα στην αυριανή γενική απεργία εναντίον των αντιλαϊκών μέτρων που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το κείμενο του καλέσματος, η μόνη σωτήρια εναλλακτική πρόταση στον εφιάλτη των μνημονίων είναι η ανατροπή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στη γενική απεργία θα συμμετάσχει και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει και την παραίτηση του εαυτού του, ώστε να ξαναπάμε σε εκλογές και να τον ξανακάνουμε πρωθυπουργό.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως αν το αίτημά του δεν ικανοποιηθεί, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε πρόταση μομφής εναντίον της Κυβέρνησης, ώστε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του για να παραμείνει πρωθυπουργός και να σκίσει το μνημόνιο που έφερε.

Ερωτώμενος από δημοσιογράφους, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον για εξαπάτηση του ελληνικού λαού κατ’ εξακολούθηση και πολιτική αλητεία άνευ προηγουμένου.

Από τη μεριά της, η Αξιωματική Αντιπολίτευση παραδέχτηκε ότι η αντιπολίτευση που κάνει είναι εντελώς για τον πούτσο και κάλεσε τον Πρωθυπουργό να παραιτηθεί και να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Απαντώντας στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι δε θέλει να ρίξει την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας αλλά θα αναλάβει μετά χαράς τη θέση του Προέδρου της ΝΔ, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει το πρώτο κόμμα στην Ιστορία που θα είναι ταυτόχρονα και Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Βαδίζοντας στα χνάρια του Πρωθυπουργού, στην αυριανή γενική απεργία θα διαδηλώσουν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά των στημένων αγώνων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του λαθρεμπορίου καυσίμων και ο Γιάννης Αλαφούζος κατά της εκπομπής του Μπογδάνου.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Ζούμε στην καλύτερη χώρα του κόσμου.)

www.nostimonimar.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ