ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗ

Ο άτυχος 23χρονος Δ. Δημάκος

Θρήνος στην ιστορική κοινότητα Αμπελακίων από το άδικο τέλος του 23χρονου συγχωριανού τους Δ. Δημάκου που έπεσε νεκρός στο αιματηρό επεισόδιο των Αγίων Αναργύρων με τους φερόμενους ως δράστες να οδηγούνται, μετά την προθεσμία που έλαβαν, αύριο στον ανακριτή κατηγορούμενοι

για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ανθρωποκτονίας τελεσμένη και σε απόπειρα καθώς και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Εξιτήριο πήρε στο μεταξύ από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε με τραύματα από σφαίρα στο χέρι και το πόδι ο 49χρονος πατέρας του θύματος Γ. Δημάκος, ενώ μετά την ολοκλήρωση και της νεκροψίας-νεκροτομής και την παραλαβή της σωρού του αδικοχαμένου 23χρονου φίλοι και συγγενείς αναμένεται να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν τα αναπάντητα ερωτηματικά για την υπόθεση, με τις πληροφορίες να μιλούν για κλεμμένες πινακίδες «φορεμένες» στο αγροτικό του Γ. Δημάκου, ενώ οι δράστες που αναμένεται να καταθέσουν μήνυση για κλοπή καλούνται να απαντήσουν στις ανακριτικές αρχές για ποιο λόγο «γάζωσαν» κυριολεκτικά το αυτοκίνητο με τη δραματική κατάληξη για τον 23χρονο νεαρό.

Συγκλονισμένη παραμένει και η μικρή κοινωνία των Αγίων Αναργύρων που περιγράφει «νοικοκύρηδες ανθρώπους που είχαν όμως αγανακτήσει τελευταία από τις συνεχείς κλοπές», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα ο ένας εκ των συλληφθέντων έλεγε απηυδισμένος στους συγχωριανούς του πως «την επόμενη φορά δεν ξέρει πως θα αντιδράσει».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ