ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΔΩΛ

Μια συναυλία  με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους φίλους της μουσικής θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και ώρα 8 μ.μ. Παίρνουν μέρος οι μουσικοί  Στέλιος Κοτρώτσιος (κλαρινέτο) Μιχάλης Σαμπάνης (κλαρινέτο) Ιωάννα Σιοπούδη (πιάνο). Θα ακουστούν έργα των C. Baermann, L. Bassi, C. F. E. Bach και F. Mendelssohn.

Ο Στέλιος Κοτρώτσιος απόφοιτος με δίπλωμα από την τάξη του Κοσμά Παπαδόπουλου στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσ/νίκης με συμμετοχή επίσης σε σεμινάρια μουσικής με το Γ. Χατζηνίκο και κλαρινέτου με τους A. O. Popa, Σπ. Μουρίκη κ.α. έχει να επιδείξει μια σημαντική καλλιτεχνική δραστηριότητα στο χώρο της μουσικής δωματίου, της συμφωνικής ορχήστρας όπως επίσης στο χώρο της διδασκαλίας.

Ο Μιχάλης Σαμπάνης τελείωσε τις σπουδές του με δίπλωμα από την τάξη του Στέλιου Κοτρώτσιου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Είναι τακτικό μέλος της συμφωνικής ορχήστρας νέων δήμου Λαρισαίων  καθώς επίσης έχει συμμετάσχει σε αρκετές συναυλίες διαφόρων συνόλων μουσικής δωματίου.

Η Ιωάννα Σιοπούδη ξεκίνησε σπουδές πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στην τάξη της Λ. Ρίζου και τις ολοκλήρωσε με Magister Artium στο πανεπιστήμιο Mozarteum του Salzburg στην τάξη του G. Kern. Μελέτησε και συνεργάστηκε με σπουδαίους καλλιτέχνες-παιδαγωγούς όπως οι Γ. Χατζηνίκος, Δ. Ευνουχίδου, Δ. Δημόπουλο κ.α. Πήρε μέρος σε πολυάριθμες συναυλίες ως σολίστ, μέλος συνόλων μουσικής δωματίου και συνοδός τραγουδιστών και χορωδιών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ