ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Με μεγάλη συμμετοχή και αγωνιστική διάθεση ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής των Λαρισαίων δικηγόρων που θα ταξιδέψουν αύριο Πέμπτη 14.01.2016 στην Αθήνα για συμμετοχή στο Πανδικηγορικό Συλλαλητήριο κατά του Νέου Ασφαλιστικού. Το Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία του Δ.Σ.Α.,

 ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή. Το λεωφορείο των Λαρισαίων δικηγόρων θα αναχωρήσει στις 7πμ από την Κεντρική Πλατεία (οδός Μεγ. Αλεξάνδρου).

Την ίδια ημέρα και ώρα ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας καλεί τα μέλη του (που δεν θα μεταβούν στην Αθήνα) σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των σχεδίων της κυβέρνησης για το Νέο Ασφαλιστικό. Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα στην κεντρική είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας (12 μεσημέρι).

Υπενθυμίζεται ότι αύριο το απόγευμα, θα συνέλθει στην Αθήνα η Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, προκειμένου να αποφασίσει για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, με δεδομένη την εισήγηση της Συντονιστικής Επιτροπής για πανελλαδική αποχή αόριστης διάρκειας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com