ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΔΑΠ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η δράση – πρωτοβουλία «ChristmasBazaar 2016» της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ Λάρισας. Για πρώτη φορά με τελείως πρωτοπόρα μορφή πραγματοποιήθηκε μία διαφορετική δράση από μέλη και στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Λάρισας και της ΟΝΝΕΔ Λάρισας.

Πλήθος από χριστουγεννιάτικα προϊόντα και δώρα φτιάχτηκαν από ανακυκλώσιμα υλικά από μέλη των οργανώσεων και στη συνέχεια διατέθηκαν προς πώληση στην κεντρική πλατεία κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν στην αγορά τροφίμων για τα συσσίτια των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λάρισας.

Για την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης, δηλώνουμε αρχικά υπερήφανοι για το γεγονός ότι καταφέραμε και εμείς να προσφέρουμε κάτι σε ανθρώπους που πραγματικά χρειάζονται λίγη αγάπη από τους συνανθρώπους τους.

Μέσα από αυτό το κείμενο, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλα εκείνα τα παιδιά που αφιέρωσαν το χρόνο τους για τη δημιουργία όλων των κατασκευών που διατέθηκαν προς πώληση στο bazaar. Ακόμη, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Αρχιμανδρίτη Κωνσταντίνο Δεληχρήστο και τον ιερωμένο και καθηγητή μας πατέραΣέργιοΠαραλίκα. Πάνω από όλα όμως οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που στήριξαν την εκδήλωση αγοράζοντας ακόμα και την παραμικρή κατασκευή και επιδεικνύοντας πάνω από όλα την ανθρωπιά που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ