Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ.: ΧΩΡΙΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

“Σήμερα 25  Ιανουαρίου 2016, ημέρα Γενικής Εφημερίας, το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας εφημερεύει χωρίς τη δυνατότητα να εκτυπώνονται ακτινογραφίες .Το πρόβλημα οφείλεται στη βλάβη και των δύο μηχανημάτων εκτύπωσης ακτινογραφιών του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου”,

υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΙΝΚΥΛ. Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει και τα εξής:

“Συγχρόνως υπάρχει σοβαρή έλλειψη και σε κάποιες κατηγορίες φιλμ στα οποία εκτυπώνονται οι ακτινογραφίες. Υπό τις συνθήκες αυτές η εφημερία του Νοσοκομείου καθίσταται προβληματική .

Φυσικά, η βλάβη και των δύο μηχανημάτων δεν προέκυψε ξαφνικά, αλλά είναι η κορυφή του παγόβουνου, και εντάσσεται στη γενικότερη κατάσταση του Νοσοκομείου, που λόγω έλλειψης συντήρησης των μηχανημάτων και ελλείψεων σε αναλώσιμα υλικά, παρουσιάζονται συχνά βλάβες, οι οποίες είτε δεν επισκευάζονται σωστά, είτε αργούν να επισκευαστούν . Οι προμήθειες επίσης  αναλώσιμων υλικών  καθυστερούν πάρα πολύ με συνέπεια να παρουσιάζονται τραγικές ελλείψεις.

Οι εργαζόμενοι στο Ακτινολογικό Τμήμα είχαν ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό και επανειλημμένα την Τεχνική υπηρεσία και την Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά δεν κατέστη δυνατή η σωστή επισκευή των μηχανημάτων.  Το ΔΣ της ΕΙΝΚΥΛ έχει ενημερώσει από το πρωί τόσο την προσωρινή Διοίκηση του νοσοκομείου, όσο και τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, με τον οποίο σήμερα είχε προγραμματισμένη συνάντηση,  οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν να λύσουν άμεσα το θέμα.

Στην συνάντηση αυτή, παρόλο που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, λόγω της πρόσφατης εκλογής του ΔΣ της ΕΙΝΚΥΛ, συζητήθηκαν και όλα τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ