ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τη διαβεβαίωση ότι η εξόφληση των αμπελουργών που παρέδωσαν τα σταφύλια τους στο οινοποιείο Τυρνάβου, θα γίνει το αργότερο μέχρι το Πάσχα, έδωσε σήμερα ο διευθυντής του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Βαγγέλης Σίκαλος κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των μελών του συνεταιρισμού.

oinop2 oinop3Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Αγησίλαος Ραψανιώτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του συνεταιρισμού, για τα ανοίγματα που έχει κάνει σε εγχώριες και διεθνείς αγορές, υπογραμμίζοντας ότι παρά την κρίση που μαστίζει τη χώρα η φετινή χρονιά σύμφωνα και με τα στοιχεία του ισολογισμού έκλεισε με κέρδη, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο συνεταιρισμός πατάει γερά στα πόδια του και μπορεί να ξεπερνά τις όποιες δυσκολίες.

Ο κ. Ραψανιώτης ξεκαθάρισε επίσης ότι και τη φετινή χρονιά ο συνεταιρισμός θα απορροφήσει το σύνολο της παραγωγής των συνεταίρων ενώ για μια ακόμη φορά καυτηρίασε την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει ειδικό φόρο στο κρασί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή συνέλευση δεν τέθηκε θέμα αύξησης της μερίδας των συνεταίρων κάτι που αναμένεται να γίνει σε επόμενη συνεδρίαση και αφού υπάρξει και σχετικό ενδιαφέρον από την πλευρά των συνεταίρων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ