ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΑΕΛ!

Τέσσερις μόλις στροφές πριν τη λήξη της κούρσας του πρωταθλήματος και η τύχη δείχνει να γυρίζει την πλάτη στους «βυσσινί», που εκτός της άσχημης εμφάνισης και της ήττας στο θεσσαλικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα, καλούνται να διαχειριστούν και το θέμα των τραυματισμών.

Περισσότερο… νοσοκομείο παρά ομάδα θυμίζει η ΑΕΛ, αφού στη λίστα με τα ονόματα των τραυματιών δίπλα σε αυτά των Βαρέλα, Ουρτάδο και Γιοβάνοβιτς ήρθαν να προστεθούν και οι Ναγιάρ και Μονιάκης!

Δυσάρεστα τα νέα για τον Αργεντίνο άσο της ΑΕΛ, αφού η ιατρική γνωμάτευση μιλά για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, με το Ναγιάρ να τίθεται νοκ άουτ τουλάχιστο για δύο εβδομάδες, χάνοντας την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό και παλεύοντας ουσιαστικά με το χρόνο για να προλάβει το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα πάντως με το ιατρικό τιμ οι ενοχλήσεις του Μονιάκη δεν εμπνέουν ανησυχία, ενώ τις προσεχείς μέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση των Βαρέλα-Γιοβάνοβιτς, με τον Πωλ Ουρτάδο να μένει εκτός πλάνων.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως για το ματς με τον Πανσερραϊκό δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Αναστασόπουλος, ενώ μένει να αποφασιστεί πότε θα εκτίσει την ποινή του ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες.

 

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ