Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Κ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

«Η εξέγερση του Πολυτεχνείου βρήκε την αναγνώρισή της στην Ιστορία και μετατράπηκε στη συνέχεια σε επέτειο μνήμης, την ώρα που χιλιάδες απλοί άνθρωποι έχουν κλείσει τα γεγονότα στην καρδιά τους και τα μηνύματα παραμένουν επίκαιρα παρά ποτέ».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε αυτά τα λόγια ο δημαρχεύων Γιώργος Σούλτης αναφέρθηκε στην κεντρική του ομιλία στην επέτειο του Πολυτεχνείου, στο πλαίσιο εκδήλωσης του Δήμου Λαρισαίων, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, νεολαίων, εκπροσώπων φορέων και κομμάτων, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Περιγράφοντας την αγριότητα αλλά και τη γελοιότητα της χούντας ο κ. Σούλτης τόνισε πως «η δικτατορία ήταν συνέχεια της Ιστορίας μετά την απελευθέρωση από τη γερμανική κατοχή και τον εμφύλιο», ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ Δ. Παπαποστόλου και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Κων/νος Κούμας» Βασίλης Σίμος.

Νωρίτερα μουσικό σχήμα έπαιξε επετειακά τραγούδια, ενώ ακολούθησε πορεία και κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Νομαρχίας, με τους συγκεντρωμένους να καταλήγουν εκ νέου στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μεγάλη συναυλία.

Ειρήνη Παπουτσή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ