ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7/2 ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ

Εχοντας δημιουργηθεί ένα ρήγμα στις σχέσεις ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων Θεσσαλίας και πανελλαδικής επιτροπής μπλόκων, αλλά και με δεδομένα τα όσα συνέβησαν πέρυσι στο μπλόκο των Τεμπών μεταξύ μελών της τότε σ.ε. και της διοίκησης της ομοσπονδίας ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι κοινοί δρόμοι αγώνα γεωργών και κτηνοτρόφων θα ανήκαν στο παρελθόν.

Ετσι η σημερινή απόφαση που πήρε ομόφωνα η συνέλευση μελών της ομοσπονδίας και οι εκπρόσωποι κτηνοτροφικών συλλόγων και ομοσπονδιών η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο για ξεχωριστές κινητοποιήσεις δεν εξέπληξε κανέναν.

Οι κτηνοτρόφοι εκτίμησαν ότι έχουν και πολλά διαφορετικά αιτήματα από τους συναδέλφους τους γεωργούς και αποφάσισαν ότι αυτά τα αιτήματα θα εκφραστούν καλύτερα μέσα από ξεχωριστές κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια των οποίων θα διεκδικηθούν λύσεις στα πολλά και οξυμένα προβλήματα όπως ανέφερε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ν. Παλάσκας.

Οι Θεσσαλοί κτηνοτρόφοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου μπροστά από το κτίριο της περιφέρειας στη Λάρισα στις 11 το πρωί, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των περιφερειών όλης της χώρας.

φωτο αρχείου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ