ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αστυνομική επέμβαση με στόχο την εκκένωση του κτιρίου επί της 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Λάρισας, που τελούσε υπό κατάληψη πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν και σε δύο συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επιχείρηση «στήθηκε» γύρω στις 06.00 τα ξημερώματα όταν διμοιρία των ΜΑΤ και άνδρες της ΟΠΚΕ προχώρησε σε αιφνιδιαστική επέμβαση συλλαμβάνοντας δύο άτομα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η επέμβαση έγινε κατόπιν μηνύσεως του ιδιοκτήτη του χρόνια εγκαταλελειμμένου σπιτιού, ενώ οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Αντιδρώντας μέλη της κατάληψης πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης όπου κρατούνται οι συλληφθέντες, ενώ αστυνομικές δυνάμεις, με πρόσχημα τη φύλαξη, παραμένουν στην περιοχή για το φόβο ανακατάληψης του κτιρίου!!!

“Τους… ξεβρομίζουν καλά-καλά και μετά προχωρούν σε μηνύσεις για να παραλάβουν τα παρατημένα σπίτια τους πεντακάθαρα”, ήταν το σχόλιο γείτονα που τα λέει όλα…

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣΣ

Ελεύθεροι αφέθηκαν τελικά οι δύο συλληφθέντες κατά την αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση της κατάληψης εγκαταλελειμμένου σπιτιού, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Λάρισας.

Οι δύο συλληφθέντες, που αντιμετώπιζαν την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού απέσυρε τη μήνυση που είχε καταθέσει.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ