“ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Προπονητές, λεωφορείο και γιατρός στα τμήματα υποδομής

Η νέα Διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Αμπελώνα συνεχίζει να προχωρά σε ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, αναδεικνύοντας το μακροπρόθεσμο πλάνο της.

Έτσι, μετά την σημαντική ενίσχυση της αντρικής ομάδας, τόσο σε παίχτες, όσο και σε τεχνικό τιμ, προχωρά και σε ανασχεδιασμό των τμημάτων υποδομής.

Ο Γ.Σ. Αμπελώνα ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Λευτέρη Χαντζιάρα, ο οποίος και θα αναλάβει την πρώτη γνωριμία των μικρών παιδιών με το άθλημα.

Ο Λευτέρης Χαντζιάρας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής ενώ ως καλαθοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στους Τιτάνες Παλαμά και στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα τα τελευταία 12 χρόνια έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στην προπονητική Ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ως προπονητής στις ακαδημίες του Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά, με πιο σημαντικές στιγμές τις διακρίσεις των τμημάτων Κορασίδων και Νεανίδων του συλλόγου τόσο σε επίπεδο νομού, όσο και σε πανελλαδικό (5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2014 και το 2017).

Στα μεγαλύτερα τμήματα υποδομής, προπονητής παραμένει ο πολύπειρος Σπύρος Βενέτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση του Γ.Σ. Αμπελώνα εξασφάλισε για πρώτη φορά φέτος, οι μετακινήσεις του παιδικού τμήματος για τους εκτός έδρας αγώνες να γίνονται με μικρό λεωφορείο, ενώ παράλληλα εξασφάλισε και τη συνεργασία της με γιατρό, ο οποίος θα παρίσταται σε όλους τους εντός έδρας αγώνες όλων των τμημάτων.

«Οι ακαδημίες πρέπει να αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα για κάθε ομάδα, μικρή ή μεγάλη. Με την απόκτηση του Λευτέρη Χαντζιάρα, την παραμονή του Σπύρου Βενέτη και τον γενικότερο σχεδιασμό μας γύρω από τις ακαδημίες, περνάμε αυτό το μήνυμα.

Είμαστε σίγουροι ότι το προπονητικό τιμ των ακαδημιών μας, θα καταφέρει σημαντικά αποτελέσματα με κυριότερο, να χαίρονται τα παιδιά το μπάσκετ.

Εμείς ως διοίκηση από την πλευρά μας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, όλο και περισσότεροι», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Κωτούλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ