ΝΕΟ «ΣΤΟΠ» ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Νέο μπλόκο σε πλειστηριασμό πέτυχε την Τετάρτη η Πρωτοβουλία πολιτών Λάρισας, αφού στο πλαίσιο κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Ειρηνοδικείου Λάρισας μέλη της κίνησης απέτρεψαν τον πλειστηριασμό επιχείρησης από την περιοχή του Συκουρίου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο πλειστηριασμός αφορούσε σε επιχείρηση στη βιομηχανική, ενώ πρόκειται για παλιότερη υπόθεση που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες, με τον πλειστηριασμό να ξεκινά από το 1,5 εκατομμύριο και να καταλήγει σήμερα με τιμή εκκίνησης τα 280.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συμβολαιογράφος της υπόθεσης στη θέα των μελών της Πρωτοβουλίας δεν εισήλθε καν στην αίθουσα, συζητώντας μάλιστα μαζί τους υπό τη διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

Τα μέλη της Πρωτοβουλίας ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ ανάμεσά τους δεν έλειψαν και τα σχόλια για φόρμα αναζήτησης που υπάρχει στη σελίδα της ΑΑΔΕ, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τα ακίνητα που βρίσκονται σε διαδικασία πλειστηριασμού, προκειμένου να βρουν ό,τι τους ενδιαφέρει!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ