Ο ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΤΑ

Με αφορμή τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΣΠΤΑ για το θέμα της προμήθειας πετρελαίου από την επιχείρηση ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλης, επανέρχεται στο θέμα και ανταπαντά ως εξής:

“Επιτέλους. Ο μισθοδοτούμενος πρόεδρος της ΔΕΣΠΤΑ μίλησε, για να υπερασπιστεί τον κ. Σαρχώση. Δυστυχώς, όμως, για τον ίδιο, η απάντησή του είναι κόλαφος για τον κ. Σαρχώση και την παρέα του.

Πρώτον, ομολογεί δημόσια ότι τα τιμολόγια ακόμα δεν έχουν δοθεί στον επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”, μολονότι έχουν ζητηθεί εγγράφως εδώ και πέντε περίπου μήνες.Πού οφείλεται η καθυστέρηση αυτή, κ. πρόεδρε της ΔΕΣΠΤΑ;

Προφανώς, τώρα, υπό την πίεση της δημοσιότητας που έλαβε το θέμα, θα αναγκαστείτε να δώσετε τα τιμολόγια, αλλά ο κόσμος ήδη έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για την οικονομική διαχείριση που κάνετε.

Δεύτερον, ο πρόεδρος της ΔΕΣΠΤΑ φαίνεται να αγνοεί, αν και μισθοδοτούμενος, στοιχειώδη πράγματα. Έτσι τον πληροφορούμε ότι ο Δήμος κάνει ετησίως μια σύμβαση για την προμήθεια πετρελαίου, μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και η ΔΕΣΠΤΑ. Αυτή η σύμβαση ζητήθηκε, κ. Ντάμτσιο, και αυτή τη σύμβαση ακόμα δεν την έχετε δώσει στον κ. Ροντούλη, μολονότι τη ζήτησε εγγράφως εδώ και πέντε μήνες.

Ελπίζουμε πως τώρα, μετά τη δημοσιοποίηση του όλου θέματος, θα δεήσει ο κ. Σαρχώσης να μας προσκομίσει την εν λόγω σύμβαση.

Τέλος, ο μισθοδοτούμενος πρόεδρος της ΔΕΣΠΤΑ καλά θα κάνει να είναι πιο συνετός στις τοποθετήσεις του και να μην δέχεται να παίζει τον ρόλο του σωματοφύλακα του κ. Σαρχώση, ο οποίος διαρκώς κρύβεται και βάζει άλλους να μιλούν γι αυτόν.Πρέπει δε να ξέρει πως όταν αλλάξουν τα πράγματα, πρώτος ο κ. Σαρχώσης θα απεκδυθεί των ευθυνών του, για να ρίξει αποκλειστικά την ευθύνη στον ίδιο, ως πρόεδρο της ΔΕΣΠΤΑ.

Ας αφήσει λοιπόν τον ρόλο του σωματοφύλακα, για να κάνει καλύτερα τη δουλειά του.

Εξάλλου, όλοι γνωρίζουν τα οικονομικά αποτελέσματα της διαχείρισής του, επί των οποίων δεν θέλουμε να επεκταθούμε, για να μην βλάψουμε την επιχείρηση.

Κάποτε, όμως, κ. Ντάμτσιο, η ανοχή τελειώνει και τότε θα πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Περιορείστε, λοιπόν, τους εξυπνακισμούς σας και μην βιάζεστε να δικαιολογήσετε τον μισθό που λαμβάνετε από τον κ. Σαρχώση.

Άλλωστε, η προηγούμενη ανακοίνωση της “Δράσης πολιτών” επί του θέματος δεν ανέφερε ούτε καν το όνομά σας.

Γιατί εκτίθεσθε μόνος σας;”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ