ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Σε παρουσίαση της Διακήρυξης και των υποψηφίων για τις Επιμελητηριακές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 11 και 12 Δεκεμβρίου προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης στη Λάρισα η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση, που στηρίζεται από την ΠΑΣΕΒΕ, με επικεφαλής τον Περικλή Καζαντζίδη.

«Συμμετέχουμε στις εκλογές με στόχο την οργάνωση και συσπείρωση των αυτοαπασχολούμενων σε αγωνιστική διεκδικητική κατεύθυνση, αφού σήμερα γίνεται πιο φανερό από ποτέ πως χρειαζόμαστε εκλεγμένους αγωνιστές και όχι “αξιόπιστους και ανεξάρτητους συνομιλητές” των κυβερνήσεων», τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της ΑΑΣ Περικλής Καζαντζίδης.

Εξαπολύοντας επίθεση στις προηγούμενες διοικήσεις του Επιμελητηρίου ο κ. Καζαντζίδης τόνισε πως “χέρι- χέρι με τις ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ-ΕΣΕΕ έχουν μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί στο συνδικαλιστικό κίνημα, αφού προσπάθησαν να φιμώσουν οποιαδήποτε φωνή αντίστασης από τους συλλόγους των επαγγελματιών”.

Κλείνοντας ο επικεφαλής της ΑΑΣ περιέγραψε και το πλαίσιο πάλης της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης που περιλαμβάνει την κατάργηση αντιλαϊκών νόμων και χαρατσιών, επαναφορά του αφορολόγητου για τους αυτοαπασχολούμενους στα 20.000 ευρώ και επιπλέον 5.000 ευρώ για κάθε παιδί, μείωση της φορολογίας για τους αυτοαπασχολούμενους με παράλληλα προοδευτική αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων στο 45%, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των φόρων στην πρώτη κατοικία κλπ.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ