Ο(Ρ)ΣΕ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ…

Να μου το θυμηθείτε, μυρίζει μπαρούτι στην πόλη και φυσικά δεν περιμέναμε την αντίδραση των «αρμοδίων» της κυβέρνησης, ούτε και τα όσα προέκυψαν από τη σχετική ερώτηση στη βουλή του βουλευτή Λάρισας του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλη για να το πάρουμε χαμπάρι.

“Ο ΟΣΕ και δεν θέλει και υπεκφεύγει χρόνια τώρα”, από τις πλέον εύστοχες τοποθετήσεις σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο αυτή του πρώην δημάρχου Κ. Τζανακούλη και του το αναγνωρίζουμε, ωστόσο αν μη τι άλλο το πράγμα «ξεβρακώθηκε» τελείως με την τοποθέτηση Μαυραγάνη!

«Μα τόσα λεφτά για υπογειοποίηση των γραμμών στην ύπαιθρο;», ήταν η αντίδραση, για όσους δεν κατάλαβαν πως ορίζουν κάποιοι κύριοι υπουργοί τη Λάρισα.

Θέμα συζήτησης από το πρωί χθεςοι επίμαχοι διάλογοι που δόθηκαν στη δημοσιότητα με αφορμή την ερώτηση του Γιώργου Λαμπρούλη για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει ο ΟΣΕ μήπως και πάψουμε επιτέλους να θρηνούμε θύματα στην πόλη.

«Ό(ρ)σε κ. υπουργέ…», ήταν η αντίδραση που καταγράφηκε στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, ναι σε… υπαίθρια συζήτηση υπουργέ μου!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ