ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ARENA

Πολύτιμους βαθμούς στην έδρα τους παραχώρησαν οι «βυσσινί» που στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο FC ARENA με τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-1.

Αγωνιζόμενοι με κοινωνικό μήνυμα για τα θύματα της Μάνδρας στη φανέλα τους οι παίκτες της ΑΕΛ ευτύχησαν να προηγηθούν από πολύ νωρίς, όταν μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα ο διαιτητής θεώρησε παράβαση το κράτημα του Ναζλίδη εντός περιοχής σφυρίζοντας την εσχάτη των ποινών, με τον επιθετικό της ΑΕΛ να αναλαμβάνει την εκτέλεση γράφοντας το 1-0.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να ισορροπήσει για να φανεί απειλητικός κυρίως με το Μανθάτη, ωστόσο ο Μπόζοβιτς δήλωσε παρών όπου χρειάστηκε, ενώ στο 16’ ο Ντέλετιτς απέτυχε να διπλασιάσει τα τέρματα της ΑΕΛ, αφού το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη!

Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στην επανάληψη, όταν στο 55’ και σε φάση διαρκείας ο ΠΑΣ κέρδισε κόρνερ, ο Σολτάνι πήρε την κεφαλιά, ο Τζημόπουλος έκανε την προβολή και ο Κόντε μπήκε στη φάση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μπόζοβιτς «τιμωρώντας» την ολιγωρία της άμυνας και ισοφαρίζοντας σε 1-1!

Με τη μπάλα να παίζεται πάνω-κάτω και καλό ρυθμό συνεχίστηκε ο αγώνας, ενώ στο 74’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν να επιτύχουν την ολική ανατροπή, όταν ο Σολτάνι βρέθηκε εντός περιοχής και εκτέλεσε με το αριστερό, για να επέμβει σωτήρια ο Μπόζοβιτς!

Στο 84’ το γήπεδο «πάγωσε» όταν ο Μανθάτης από δεξιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Κόντε, που αστόχησε από το ένα μέτρο με το αριστερό, ενώ στα 4’ λεπτά των καθυστερήσεων το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με την ΑΕΛ να αφήνει 2 πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της παρουσιάζοντας μέτρια αγωνιστική εικόνα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και απειλήθηκε από τις κόντρα επιθέσεις των Ιωαννίνων.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (82’ Μασούρας), Ντέλετιτς (73’ Περόνε), Ναζλίδης, Λεοζίνιο (87’ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μπέριος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (49’ Τζημόπουλος), Γιάκος (90’ Σκόνδρας), Μανθάτης, Σολτάνι (80’ Μπέτρα), Κόντε.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SDNA

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ