ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Μικρή η εκπροσώπηση του νομού στο όργανο

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου ΟΕΣ του Κινήματος Αλλαγής που έχει επιφορτιστεί με την προετοιμασία των κειμένων θέσεων και αρχών, τις εκλογές συνέδρων και την διοργάνωση του συνεδρίου.

Στην Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΟΕΣ) του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ συμμετέχουν:

  • Το Πολιτικό Συμβούλιο (Π.Σ) και η Συντονιστική Γραμματεία, όπως έχουν ανακοινωθεί,
  • Οι 27 βουλευτές, ευρωβουλευτές και οι 2 Δ/ντές των Κ.Ο ΔΗΣΥ – ΠΟΤΑΜΙ
  • 110 εκλεγμένοι εκπρόσωποι στην αυτοδιοίκηση, τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς, συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς,
  • 360 εκπρόσωποι που προτάθηκαν από τα Κόμματα, τις Κινήσεις και τα μέλη του Π.Σ,
  • 41 μέλη της ανεξάρτητης επιτροπής διεξαγωγής εκλογών συμπεριλαμβανομένων των Περιφερειακών υπευθύνων της
  • 68 ανεξάρτητα  στελέχη του ευρύτερου χώρου.

ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ

Στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου μετέχουν και οι εξής Λαρισαίοι:

Κων. Μπαργιώτας, Β. Εξαρχος, Φ. Σαχινίδης, Ν. Φαρμάκης, Θ. Ψύρρας, Ευγ. Μπορνόβα, Λ. Αλατάς, Π. Ηλιάδης, Β. Νούσιος, Αθ. Γαλάνης κα Δ. Σακατζής.  Η εκπροσώπηση του νομού χαρακτηρίστηκε μικρή και εκφράστηκαν ήδη πολλά παράπονα, αφού λείπουν από αυτή πρώην βουλευτές  όπως οι κ.κ. Φ. Χατζημιχάλης και Ν. Φλώρος, αλλά και στελέχη φορέων όπως ο πρόεδρος του ΟΕΕ Αιμ. Νταγιάννης.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Οπως αναφέρθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της ΟΕΣ το πρώτο 10ημερο του Φεβρουαρίου θα έχουν συνταχθεί τα κείμενα αρχών και θέσεων και παράλληλα θα ξεκινήσουν συνεδριάσεις ανά νομό για να συζητηθούν αυτά τα κείμενα, ενώ θα γίνει η προετοιμασία και για την εκλογή συνέδρων που αναμένεται να γίνει στις 4 Μαρτίου. Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές θα έχουν πέρα από τα 77.000 μέλη που είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα των κομμάτων και όσοι ψήφισαν στις εκλογές ανάδειξης επικεφαλής του νέου φορέα. Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι θα ανοίξει και για 15 μέρες πριν τις εκλογές το μητρώο του κάθε κόμματος για την εγγραφή νέων μελών.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δείτε όλα τα ονόματα της ΟΕΣ πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ