ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΤΚΝΤ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΤΑΒΕ

Το 1ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ διεξήχθη στις 27 και 28 Ιανουαρίου στο Ωραιόκαστρο με την συμμετοχή 1.500 αθλητών και 105 Συλλόγων για την συγκρότηση των κλιμακίων της Ένωσης Βορείου Ελλάδος για το 2019.

Εκεί ο Αθλητικός Όμιλος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Τυρνάβου συμμετείχε με 14 αθλητές κατακτώντας 4 χρυσά 2 αργυρά 1 χάλκινο και 3 5ες θέσεις. Τα χρυσά κατέκτησαν ο Καραγιάννης Ιωάννης στην κατηγορία -63 Εφήβων σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία δείχνοντας την αγωνιστικότητά του και αγωνιζόμενος την ίδια μέρα και στην κατηγορία των 63 κιλών κατέκτησε την 5η θέση χάνοντας στις λεπτομέρειες από τον αθλητή που πήρε την κατηγορία παρότι ήταν ο μικρότερος στην κατηγορία αυτή.

Επίσης χρυσά κατέκτησαν κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση οι Χατζής Ιωάννης +65 Έξαρχος Αστέριος -57 Καραδήμου Ειρήνη -53. Τα αργυρά οι Καραδήμου Δέσποινα -55 και Καραδήμου Ουρανία +68, το χάλκινο ο Μπάρδας Φίλιππος -65.

5η θέση κατέκτησαν οι Ντόβας Αλέξανδρος Δόκος Στέργιος και Ταμπάρας Αποστόλης. Καλή εμφάνιση έκαναν και οι Μπεκιάρης Ιωάννης, Φουσκαρίνης Ανδρέας, Ντόβα Σταματία, Γιανώτας Ιωάννης.

Το Δ.Σ. και ο προπονητής Ντιντός Χρήστος συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και για την πολύ καλή αγωνιστική εμφάνιση όλων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ