ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την ενόχλησή τους για της σαρωτικές κοπές δένδρων στο παλιό νεκροταφείο της Λάρισας από ιδιωτικό συνεργείο που, όπως υποστηρίζουν, έχει μετατρέψει το χώρο σε κρανίου τόπο εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής που θεωρούν απαράδεκτη μια τέτοια ενέργεια, αφού όπως τονίζουν τα συγκεκριμένα δένδρα όλα αυτά τα χρόνια άντεξαν ακόμη και ανεμοστρόβιλους.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής ήταν οι κοπές δένδρων ακόμη και έξω από το κοιμητήριο ενώ μέσω της σελίδας ζητούν εξηγήσεις από την πλευρά της δημοτικής αρχής για αυτή τη σαρωτική, όπως τη χαρακτηρίζουν κοπή δένδρων.

Η δημοτική αρχή

Το paidis.com επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γ. Ζαούτσο ο οποίος σημείωσε ότι η κοπή των δένδρων έγινε μετά από εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας Πρασίνου που διαπίστωσε ότι τα δένδρα που κόπηκαν είχαν σάπιο ριζικό σύστημα και η ανάθεση του έργου σε ιδιώτη έγινε με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με δεδομένο ότι ο δήμος δεν διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα για να απομακρύνει τόσο ψηλά δένδρα χωρίς να προκαλέσει ζημιές στα μνημεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ