ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΡΟΥΤΣΟΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή του
Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν.Από σήμερα , και ο προπονητής μαχητικών αθλημάτων , Κοτρούτσος Γιάννης , εντάσσεται στο δυναμικό της   “Δράσης Πολιτών “.

Όπως τόνισε ο ίδιος ο κ. Κοτρούτσος ,
 “αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τη  “Δράση Πολιτών ” και τον Στέλιο Ροντούλη , γιατί πιστεύω ότι τα στελέχη της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης έχουν το πάθος και την ικανότητα προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Στα δύσκολα χρόνια που βιώνουμε , θεωρώ πως είναι ανάγκη να βρεθούν στο τιμόνι του Δήμου Τυρνάβου άνθρωποι με σθένος και όραμα , που  θα  εργαστούν ανιδιοτελώς, για να βρει ο Τύρναβος τη θέση που του αρμόζει και να ατενίσουν οι δημότες του το μέλλον με αισιοδοξία” .
Από την πλευρά του , ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών ” , κ. Στέλιος Ροντούλης,  δήλωσε : ” Η ένταξη του Γιάννη Κοτρούτσου στην οικογένεια της  “Δράσης Πολιτών ” μας γέμισε χαρά.Είναι ένας οξυδερκής νέος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες , που πιστεύουμε ότι έχει να προσφέρει πολλά στον χώρο του τυρναβίτικου αθλητισμού λόγω και της επαγγελματικής του ενασχόλησης.Έχουμε την πεποίθηση ότι η μαχητικότητα που τον διακρίνει στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή θα είναι απολύτως ταιριαστή με τη μαχητικότητα και την ζωντάνια της ” Δράσης Πολιτών “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ