Ν. ΡΕΒΗΣΙΟΣ: ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την απόφασή του να συνταχτεί με τις επιλογές της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ στις δημοτικές εκλογές του 2019 ανακοίνωσε σήμερα ο αγροτοσυνδικαλιστής από το Αργυροπούλι και ένας εκ των συνέδρων του κόμματος Νίκος Ρεβήσιος. θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Θεωρώ χρέος μου ως Σύνεδρος αλλά κυρίως ως απλός στρατιώτης της παράταξης της ΝΔ , την ώρα μάλιστα που πλησιάζει η μεγάλη πολιτική αλλαγή για την Χώρα , να λάβω ξεκάθαρη θέση στον αγώνα που θα δώσουμε απέναντι στα ψέματα και την διχόνοια , που σπέρνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Την ώρα που η αγροτιά και ο πρωτογενής τομέας βρίσκονται υπό διωγμό από την εξοντωτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ( η υπερφορολόγηση χτυπά κόκκινο, οι τιμές στα αγροτικά προϊόντα είναι πλέον εξευτελιστικές, οι παράνομες εισαγωγές σε αιγοπρόβειο γάλα έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ) θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση της παράταξης ώστε να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση.
Σεβόμενος λοιπόν τους αγώνες που ως τώρα έδωσα και θα συνεχίσω να δίνω μέχρι τέλους θα βρίσκομαι όπου η Νέα Δημοκρατία με θεωρεί χρήσιμο.
Γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο συντάσσομαι πλήρως με τη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρναβου η οποία και αποτελεί τον επίσημο εκφραστή της παράταξης της ΝΔ στον Δήμο Τυρνάβου. Καλούς αγώνες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ