«ΤΡΕΝΟ» ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα της FL παρέμεινε ο Απόλλων Λάρισας μετά και το νικηφόρο πέρασμα από την Άρτα, όπου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής επιβλήθηκε της ΑΕ Καραϊσκάκης με σκορ 0-1.

Πιο ορεξάτοι οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν τον Απόλλωνα και στο 19’ κατέγραψαν σημαντική ευκαιρία όταν ο Μαντζάρης χρειάστηκε να επέμβει αποτελεσματικά σε σουτ του Χούσου, ενώ ο κίπερ του Απόλλωνα είπε «όχι» και στη φάση του 21’ εξουδετερώνοντας σουτ του Χρούσιελ, με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Οι παίκτες του Μ. Τροΐζι έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη τους σοβαρή «επίσκεψη» στα καρέ των αντιπάλων τους, όταν στο 30’ ο Πολέτο εκτέλεσε το φάουλ και ο Χατζής με κεφαλιά νίκησε το Στεφανάκο γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Οι εκατέρωθεν ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν βρήκαν στόχο και ο Απόλλωνας με σωστή διαχείριση και ψυχραιμία πανηγύρισε στο τέλος το τρίποντο που τον κρατά στο +3 και την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Καψάλης, Χρούσιελ, Παντίδος, Καπίας, Μασούρας (57′ Μαχαίρας), Ψιάνος (67′ Λίτσκας), Χούσος, Κάκκο (80′ Παπαδόπουλος), Άλεξιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρας, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (90’+3 Καμπέρης), Πολέτο (62′ Λίταινας), Τασιούλης (87′ Καρατάσιος), Λουκάο.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ