ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο Α.Σ. “ΑΧΙΛΛΕΑΣ” ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ. Αχιλλέας Τυρνάβου στον πολυχώρο κοινωνικών εκδηλώσεων ‘Ανδρομέδα” στο λόφο του Προφήτη Ηλία. Στην εκδήλωση παρέστησαν γονείς και αθλητές του συλλόγου, οι προπονητές και οι διοικούντες, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο δήμαρχος

Τυρνάβου Π. Σαρχώσης.

Με αφορμή την πετυχημένη εκδήλωση η διοίκηση του συλλόγου σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Ο Σύλλογος Α.Σ. Αχιλλέας Τυρνάβου ευχαριστεί όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό-κοπή πίτας του Συλλόγου, καθώς και το Δήμαρχο κ. Σαρχώση Παναγιώτη που μας τίμησε ιδιαίτερα και παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Επίσης ευχαριστεί όλες τις επιχειρήσεις του Τυρνάβου και της Λάρισας, οι οποίες προσέφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στη νέα προσπάθεια και στο νέο ξεκίνημα του συλλόγου η οποία γίνεται πάνω απ΄όλα για τους μικρούς μας παλαιστές.

Ο Σύλλογος Α.Σ. Αχιλλέας Τυρνάβου, ο οποίος δημιουργήθηκε το 1982, έχει σημαντικές διακρίσεις όλα αυτά τα χρόνια με αρκετούς παλαιστές του. Ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία και πολλές επιτυχίες για τους αθλητές μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ