ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Η ΛΑΜΙΑ

Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε η αναμέτρηση με τη Λαμία για την ΑΕΛ, με τους παίκτες του Τζ. Φέστα να παίρνουν κεφάλι νωρίς στο σκορ, να ισοφαρίζονται 10’ λεπτά αργότερα, για να φύγουν τελικά χωρίς τίποτα από την αναμέτρηση, αφού οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή για να πανηγυρίσουν τη νίκη με 2-1.

Σε κακό δαίμονα των «βυσσινί» αναδεικνύεται η Λαμία (επικράτησε με το ίδιο σκορ και στο FC ARENA), με το παιχνίδι για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL να ξεκινά καλά για την ΑΕΛ αφού οι παίκτες της στην πρώτη τους σοβαρή επίθεση βρήκαν γκολ, όταν στο 10’ ο Ντέλετιτς κινήθηκε πανέμορφα εκτός περιοχής, τράβηξε πάνω του δύο αμυντικούς και έβγαλε δεξιά στο Μπέρτο, ο οποίος με δεξί συρτό σουτ νίκησε τον Μελίσσα για το 0-1.

Η επίτευξη του τέρματος αφύπνισε τους γηπεδούχους που βγήκαν μπροστά και στο 20’ ο Καραμάνος βρήκε με πανέξυπνο τακουνάκι τον Πίτι εντός περιοχής, ο Καρανίκας τον τζαρτζάρισε άτσαλα και το πέναλτι που δόθηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Πίτι, ισοφαρίζοντας για τη Λαμία σε 1-1.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις η Λαμία έφτασε στην ανατροπή στο 56’, όταν ο Ασούμπρε βρήκε με κάθετη εντός περιοχής τον Μπερτόγλιο και κείνος πλάσαρε εύστοχα για το 2-1, ενώ στο 62’ ο Καραμάνος λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών και έπιασε το σουτ, που αλλοιώθηκε για να μπλοκάρει ο Κρίστινσον.

Στην κόντρα σε θέση βολής βρέθηκε ο Ντέλετιτς, που έπιασε το σουτ με τη μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο 67’ το στημένο του ίδιου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μελίσσα.

Στο 74’ ο κίπερ της Λαμίας υποχρεώθηκε στην επέμβαση του αγώνα, όταν μετά από γέμισμα του Καρανίκα ο Ντέλετιτς έπιασε την κεφαλιά με τον Μελίσσα να απογειώνεται στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ και στο 80’ ο Ασούμπρε σε μια έμπνευση εντός περιοχής επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Κρίστινσον με το κεφάλι, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Ζίζιτς δεν είχε ευτυχή κατάληξη, με την ΑΕΛ να αποχωρεί ηττημένη από το γήπεδο κρατώντας τη σαφώς καλύτερη εικόνα της στο δεύτερο μέρος αλλά και ψάχνοντας βαθμούς προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες!

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος (41’ λ.τ. Μπλάζιτς), Μπεχαράνο, Πίτι (70’ Βασιλαντωνόπουλος), Ασούμπρε, Μπερτόγλιο. Καραμάνος (87’ Τσούκαλος).

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας (84’ Ζίβκοβιτς), Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Μπέρτος, Μιλισάβλιεβιτς, Φατιόν, Σετσέροβιτς (60’ Μπαργκάν), Νούσιος (66’ Σικάφκα), Ντέλετιτς, Νούνιτς.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LAMIANOW

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ