ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΜΙΜΗ

Η απάντηση της ΣΥΝ Πολιτείας στον Μ. Μαστακούρη, τον οποίο ρωτά αν θυμάται στα χρόνια που πέρασαν πότε συνεργάστηκες με τα μέλη της

Προεκλογικά στις συγκεντρώσεις που γινόταν για να δημιουργήσουμε το  τοπικό πρόγραμμα  του Αμπελώνα δεν ήσουν ποτέ. Αλλά πρώτος,  στους χώρους και τις ώρες που γινόταν οι φωτογραφήσεις…

Άστα ρε Μίμη τα σάπια …το ίδιο έκανες και μετεκλογικά σε όλες τις γιορτές μπροστά για φωτογραφίες , πλάτη δεν έβαλες ποτέ και πουθενά.

Εξ άλλου οι λαθεμένες σου επιλογές στον προεκλογικό σου αγώνα η αλαζονεία σου ότι εσύ τα ξέρεις  όλα κι εμείς πρωτάρηδες τίποτα , η ανακολουθία σου στον αγώνα που δινόταν  η αναποτελεσματικότητά σου ήταν τελικά σε γνώση όλων όπως και των συμπολιτών μας.

Το παρελθόν σου μεγάλο σίγουρα  …  και αναρωτιόμαστε,  Μίμη υπάρχει κανένας πολιτικός χώρος που δεν πήγες;  Ενεργός πολίτης ε;;;;  Πού ενήργησες τόσα χρόνια ;  Σε ποιο σύλλογο είσαι μέλος Δ.Σ.  Σε ποια κίνηση πολιτών;  Σε ποιο φορέα;  Σε ποια εθελοντική δράση είχες συμμετοχή;  Χμ κι εδώ αν είσαι πουθενά θα είσαι χωρίς να βάλεις πλάτη παρά μόνο κουβέντες και φωτογραφίες πιθανόν.

Καλό δρόμο στη αναζήτηση νέου  προορισμού. Πιστεύουμε εκεί να βρεις ευήκοα ώτα ώστε να αναπτύξεις τις θεωρίες σου περί σχεδιασμού.  Δεν είμαστε  σίγουροι πως θα είναι  ο τελευταίος.  Αυτά και δεν  θα επανέλθουμε στο θέμα αυτό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ