ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΤΣΟΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την υποψηφιότητά του

Συνεχώς η Δράση Πολιτών,  με τις νέες υποψηφιότητες που εμπλουτίζουν τον εκλογικό της Συνδυασμό , εκφράζει και ευρύτερα κομμάτια της κοινωνίας του Τυρνάβου.

Έτσι , πρόσφατα ανακοινώθηκε και η προσχώρηση του κ. Βασίλη Νίτσου στην Παράταξη , καθώς αποδέχτηκε την πρόταση συμπόρευσης που του απηύθυνε ο  κ. Ροντούλης. Για το γεγονός ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

” Τρέφω την πεποίθηση ότι ο κ. Νίτσος θα προσφέρει πολλά στον κοινό αγώνα.Είναι ένας νεαρός οικογενειάρχης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών , τα οποία μέσα από την καθημερινή βιοπάλη , αλλά πάντα με το χαμόγελο στο στόμα , προσπαθεί να αναθρέψει και να γαλουχήσει με τα ιδεώδη της πατρίδας και της ορθοδοξίας.Επειδή είναι ένας σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος , πιστεύω  ότι το ίδιο σκληρά θα αγωνιστεί και για τη Δράση Πολιτών,  μια αυτοδιοικητική Παράταξη που την πλαισιώνουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας, άνθρωποι του μόχθου και της καθημερινής βιοπάλης. Ειδικά δε ο Βασίλης  είναι και ένας άνθρωπος ακέραιας  εντιμότητας , που πάντοτε προσφέρει τη βοήθειά του, όποτε του ζητηθεί.Τον  καλωσορίζουμε στην ομάδα, και είμαστε υπερήφανοι για την προσωπική του συμμετοχή  στην κοινή προσπάθεια που καταβάλλουμε”.

Δήλωση έγινε και από τον κ. Νίτσο :

“Εκτίμησα τον καθαρό πολιτικό λόγο και την προσωπικότητα του κ. Ροντούλη και γι αυτό βρίσκομαι στο μετερίζι της Δράσης Πολιτών. Δεν τρέφω καμία προσωπική φιλοδοξία ή ιδιοτέλεια , καθώς από μικρός έμαθα να ζω μόνο με τη δύναμη των χεριών μου .Το μόνο που θέλω , και για το οποίο θα αγωνιστώ , είναι να πάει μπροστά ο τόπος μας , με τη λογική πως όλοι ζούμε πάνω στο ίδιο “καράβι”.Εάν το “καράβι” αυτό πάει καλά, όλοι θα πάμε καλά.Εάν το “καράβι” ναυαγήσει,  όλοι θα βρεθούμε στον πάτο. Θεωρώ λοιπόν πως έκανα μια σωστή επιλογή καπετάνιου, για να πάει το “καράβι” του τόπου μας σε ήρεμα νερά ευημερίας και ανάπτυξης,  μολονότι η “θάλασσα” γύρω μας είναι φουρτουνιασμένη και ο καιρός δύσκολος. Θα τιμήσω την επιλογή μου αυτή και θα αγωνιστώ για την εκλογική επικράτηση της Δράσης Πολιτών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ