ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ

Ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος επικεφαλής του “Νέου Κιλελέρ” Θανάσης Νασιακόπουλος μίλησε στο Μεγάλο Μοναστήρι

Ως δημοτική αρχή αποδείξαμε ότι είμαστε για τα δύσκολα. Αποδείξαμε ότι τίποτε δεν είναι αδύνατο όταν υπάρχει όραμα, σχέδιο, στρατηγική, βούληση κι όταν η δημοτική αρχή δρα μαζί με την κοινωνία».

Αυτό υπογράμμισε ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας σε μεγάλη  συγκέντρωση στο Μεγάλο Μοναστήρι όπου  παρουσίασε το έργο της πρώτης θητείας της δημοτικής αρχής αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το έργο είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας της δημοτικής αρχής, των εργαζομένων του Δ. Κιλελέρ και του συνόλου των κατοίκων.

«Είμαστε η δημοτική αρχή που λειτούργησε με ανοιχτές πόρτες και πλήρη διαφάνεια, που συνεργάστηκε με όλους τους δημότες χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς να κάνει διαχωρισμούς με βάση τις επιλογές καθενός στην κάλπη. Είμαστε η παράταξη που ενώνει δυνάμεις για το καλό του τόπου μας. Είμαστε η παράταξη του ορθού λόγου, που συνδυάζει το όραμα με το ρεαλισμό. Είμαστε η παράταξη που υπερβαίνει τεχνητές διαχωριστικές γραμμές και τα «τείχη» της πόλωσης, που μάταια προσπαθούν να στήσουν όσοι διαπιστώνουν ότι η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη καθώς διαπιστώνει το λαϊκισμό τους, τη «γύμνια» του πολιτικού τους λόγου και την ανυπαρξία θέσεων και προτάσεων.

Ως τις εκλογές έχουμε δημοκρατικό καθήκον να απευθυνθούμε και να μιλήσουμε με κάθε πολίτη, να του αναλύσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας και μαζί του να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες για τη νέα θητεία μας.

Έχουμε δημοκρατικό καθήκον να εξηγήσουμε σε κάθε δημότη ότι κάθε ψήφος στην παράταξή μας «Νέο Κιλελέρ» έχει αξία. Κάθε ψήφος στο «Νέο Κιλελέρ» είναι για μας εντολή αλλά ταυτόχρονα μας δίνει δύναμη για να κάνουμε πράξη ένα νέο Δήμο Κιλελέρ, Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, «έξυπνο», που ενισχύει ουσιαστικά την ανάπτυξη με αιχμή τον αγροδιατροφικό τομέα και στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία».

Στην πρώτη τετραετία πετύχαμε την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας

«Στις εκλογές του 2014 δεσμευτήκαμε και στην πρώτη θητεία μας κάναμε πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη στον Δήμο μας. Αγκαλιάσαμε όλες τις κωμοπόλεις, τα χωριά και τους οικισμούς, δείξαμε στην πράξη το ενδιαφέρον μας υλοποιώντας  ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων, ανάλογα με τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής.

Στη νέα θητεία μας μπορούμε να πετύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα καθώς είμαστε πλέον σε καλύτερη θέση στην αφετηρία. Έχουμε νοικοκυρέψει τα οικονομικά του δήμου μας, πετύχαμε πλεόνασμα 4,3 εκατομμυρίων ευρώ, μειώσαμε τα δάνεια στο μισό, εντάξαμε έργα σε ευρωπαϊκά προγράμματα, έχουμε εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους κι έχουμε «ωριμάσει» νέα έργα για να «τρέξουμε» από την πρώτη ημέρα της νέας θητείας», επισήμανε ο δήμαρχος Κιλελέρ.

Δέσμευσή μας η ενίσχυση του εισοδήματος των παραγωγών

Σχεδιάζουμε νέες πρωτοβουλίες για τη στήριξη συλλογικών σχημάτων (συνεταιρισμών – ομάδων παραγωγών) και την προβολή των προϊόντων του τόπου μας, αξιοποιώντας και την εμπειρία ανάλογων πρωτοβουλιών στην πρώτη θητεία μας», τόνισε και αναφέρθηκε στο πολύ μεγάλο, όπως το αξιολόγησε, έργο για την αξιοποίηση της βιομάζας (άχυρα και κτηνοτροφικά – τυροκομικά απόβλητα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ